Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xeee

Bogaty facet...

Polecane posty

nietypowo myślę dziś tam,daj spokój,po co mu bogata laska skoro sam jest bardzo bogaty?dupę milionami ma podcierać czy co?i tak sobie nie kupi nieśmiertelnosci,kasy do trumny nie zabierze a robale go zeżrą jak każdego nędzarza.. x Masz rację, moja mama ma podobne zdanie na temat bogactwa.

Gość umarli nie umierają
jak się zakocha to będzie mu dobrze i w obskurnym mieszkaniu,ja tez nie patrzyłam nigdy na człowieka przez pryzmat tego co ma czy kim jest,a z róznymi ludzmi miałam do czynienia,na luksusach mi nie zależy,mam inne priorytety

Setseni, ja zarabiam lekko ponad 1600 zł na rękę, dopiero tak naprawdę zaczynam pracę w swoim zawodzie. I naprawde nie przeszkadza mi to, ile zarabiam. Stresuje mnie to mieszkanie, ale z drugiej strony mieszkam sama, uniezależniłam sie od rodziców. Wtedy pewnie stresowałabym się tym, że przyjeżdża do mnie, a na górze siedzą rodzice. :D Duzo dały mi Wasze odpowiedzi. Naprawdę, jestem Wam bardzo wdzięczna. Nie będę patrzeć na niego przez pryzmat pieniędzy. Zawsze wydawało mi się, ze to niefajne, kiedy laski patrzą na pieniądze faceta, ale z drugiej strony równie niefajne jest strach przed tym, jak ten ktoś na oceni.

Muszę cały czas sobie powtarzać, że mam swoją wartość, nad którą zresztą bardzo długo pracowałam. Poprzedni narzeczony zdradził mnie, odbudowalam wiarę w siebie, zmieniłam się na plus, jestem zupełnie inną osobą. I teraz tak sobie myslę, że idąc do kogoś nie zwracam uwagi na to, jak mieszka. Liczy się, że to ta osoba i ze jest miło. Ale chyba do piątku zejde na zawał. :D

Gość gość
''Pamiętaj, że jesteś wartością sama w sobie jako ludzka istota przy tym'' fajnie macie kobiety ze jesteście wartościowe same w sobie ,a od faceta wymaga się kasy,przebojowości i urody

Nie zgodzę się. To wszystko zależy od człowieka. Od kobiet często wymagane sa wymiary modelki. I też to jakieś super sprawiedliwie nie jest.

Gość gość
do: gość wczoraj Czyżbyś się nie uważał za istotę ludzką? :O :(

Gość gość
ahahahhaaaaaa to od faceta bardziej się wymaga urody nie gadaj waszych oklepanych banałów zobacz ilu tu prwikow-a kobieta to nawet najgorsze dno,debil i brzydota ma lepszego od niej męża ty pewnie jak każda z was uważasz się za lepsza niż jesteś,a teraz masz okazje się ustawić w życiu tyłkiem. chciałbym by wymagano tyle odemknie co od kobiety,albo przynajmniej tyle z urody,bo od faceta tez bardziej wymaga się urody niż od was

Gość gość
Najwartościowsze cechy w ludziach to : kobieta: -uroda -dziewictwo mężczyzna: -kasa -przebojowość -uroda a i tak od faceta najczesciej sie tylko wymaga,a od kobiety juz nie !

Gość Setseni
Xee daj znać jak poszło :) I powodzenia. Jakie dziewictwo? To nie średniowiecze

Gość gość
Ale już po kasę i przebojowość faceta lapki wyciągacie? A dziewicami być nie chcecie? Hipokrytki-a facet c***a bo mimo kasy chce sie ślizgać po innych!

Gość gość
Kobieta by gołodupca nie wzięła, taka prawda, a facet no cóż..... lituje się

Gość maszyna do kasy
daj mu doopy, zajdź w ciąże i zabierz mu połowe kasy, wtedy będziecie mieć po równo, hehehe

Cześć Dziewczyny! Tamtego dnia niestety nie udało nam się spotkać, za to widzieliśmy się w piątek.. Było niesamowicie. Miałyście rację, nie ma po co kogoś zapraszać do siebie, lepiej spotkać się w neutralnym miejscu, dlatego pojechaliśmy coś zjeść. Było magicznie. :D Już od samego początku spotkania widziałam, że mu się podobam, rozmawiało nam się super. Fantastyczna osoba, bardzo chciałabym, żeby ta znajomość się rozwinęła. Odwiózł mnie do domu i pojechał do siebie i był na tyle taktowny że nawet nie proponował wejścia do mnie. Jeśli faktycznie przyjdzie nam się widywać częściej, wtedy na pewno to zrobię. Może po małym remoncie. Stwierdziłam, że bez sensu mieszkać w miejscu, którego czlowiek się wstydzi, dlatego ruszam z małym odświeżeniem kątów. Dziękuję Wam !