Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WysokiSzczecin

Stały układ bez zobowiązań Czy to jeszcze możliwe?

Polecane posty

Witam serdecznie głównie kobiety, otóż zastanawiam mnie jedna kwestia. Miałem już raz jeden układ z kobietą bez zobowiązań, ale w dobrych relacjach ze sobą. Nie jak obcy ludzie. Ale wynikła zupełnie przypadkiem. I ciekawi mnie właśnie czy są kobiety, które potrafią zacząć z facetem relacje z góry wiedząc i zakładając ze zależy im również na takim układzie, czy jednak zawsze wynika to przypadkiem. Pozdrawiam, Zainteresowany 24 latek ;p

Gość gośćMilenka
Szukasz czy chcesz porozmawiać? ;)

Napewno sa, ale to zalezy od okolicznosci, czy sa wolni czy w zwiazkach i poporstu szukaja kochankow. Jezeli wolni to obawiam sie, ze z kobietami jest trudniej, bo seks czesto lacza z emocjami a tu jeden krok do zakochania sie i koniec zwiazku bez zobowiazan. No chyba, ze trafisz na kobiete, ktora chce tylko seksu i nic wiecej. Szukaj a znajdziesz.

Też w taki układ wszedłem raz... zakończył się tym, że się w sobie zakochaliśmy. Oboje wiedzieliśmy od początku w co się wpakowujemy i mieliśmy się rozejść, jak tylko u kogoś pojawi się coś więcej niż samo pożądanie... srutu tutu, majtki z drutu :)

Milenka - Chcę porozmawiać, ale przy okazji szukam ;p Mia007 - Myślę, że możesz mieć rację chociaż facet też potrafiłby się zakochać przypadkiem. Los różne scenariusze pisze i seks zawsze wiąże się z jakimiś emocjami. PanDarcy - Ja też tak właśnie miałem, partnerka czuła coś więcej a ja chciałem starać się chociaż wrócić do normalnych luźnych relacji. Jednak się nie dało, a trochę żałowałem w sumie po czasie, że nie dałem temu szansy. Myślę, że przede wszystkim chyba trzeba dużo rozmawiać o tym z drugą stroną, żeby wiedzieć na czym stoi jedna i druga strona. Ale jak z układu wynika coś więcej to nie zawsze jest źle, tak jak w twoim przykładzie ;) To że ciekawi mnie temat takiego układu, nie znaczy że musi mi się tylko "chcieć" i nie mam emocji ;p Może ktoś jeszcze coś napisze? Póki co mało tych opinii ;] Widocznie nudny temat. Pozdrawiam moi mili.