Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpisujemy swoje cele na 2016 rok.

Polecane posty

Gość gość

Moje: -zrobic prawo jazdy -isc na kurs hiszpanskiego -znalezc cel w zyciu -zwiedzic 3 obce kraje (ale jak sie uda 1 czy tak bedzie dobrze) -poszukac dodatkowego zrodla dochodu a Wasze? (najpierw nie chcialam robic postanowien, bo czy tak sie ich nie dotrzymuje, ale w tym roku ma bc inaczej ;) )

Gość gość
-więcej pracować -schudnąć 6kg -uczyć się bez względu na wszystko -czytać książki -nie wchodzić na kafeterię.

Gość gość
acha i zapisac sie na silownie ;)

1. Uczyć się codziennie języka angielskiego i matematyki. 2. Chodzić na szkolenia, kursy z rachunkowości czytać gazety poradnikowe i kodeksy pracy. 3. Znaleźć dodatkową pracę do większych zarobków. 4. 2-3 razy w tygodniu ćwiczyć po godzince ABS. 5. Zdać prawo jazdy. 6. Zdać maturę i iść na studia rachunkowości. 7. Być uśmiechnięta na co dzień i nie poddawać się. 8. Czytać mądre książki psychologiczne jeśli znajdę czas. 9. Mniej przebywać na kafe i żyć z całych sił! :)

Nie mam żadnych. Nie widzę sensu w wyznaczaniu sobie jakiś tam celów. Większość rzeczy jakie chciałam, to osiągnęłam.

-zrobić prawko [niedlugo zaczynam boje sie] - kupic auto - pracowac - zarobic w necie min 10 tys zl [realnie mam nadzieje na wiecej] - wrocic na silke do formy sprzed kilku lat [moze jakies sterydy wezme] - jechac do dzivvki mam zamiar przynajmniej raz w tym roku poruuchac - uczyc sie j angielskiego bo planuje emigracje ale to pewnie nie w tym roku

Gość gość
być szczęśliwą osobą.

Gość Turkuć
Napisać pracę magisterską w terminie. Czytać wiecej książek. Być bardziej rozmownym. Wcześniej chodzić spać. Ograniczyć korzystanie z komputera/smartfona.

Gość gość
Zdać prawo jazdy , odłożyć więcej pieniędzy, znaleźć nową pracę , zacząć organizowac wesele, być bardziej otwarta do ludzi.

Gość gość
Zrobić księgę przetrwania. Na w razie w.