Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje jedyne wymaganie względem partnera, żebym go pokochała z wzajemnością

Polecane posty

Gość gość

czy to za wiele ? Na razie nikt nie spełnia tych wymagań, poza 1 wyjątkiem, który jest zajęty i poza konkursem. Mam w du*pie czy ma prawo jazdy, dom, samochód i ile zarabia, czy jest wyskokim blondynem, czy niskim szatynem, czy ma ciało umięśnione i ciekawe zainteresowania. Jedno, jedyne wymaganie, jak w tytule. I co ?

Gość gość
nie wierze, takich kobiet już nie ma, a jeśli są to powinny medale dostawać

Gość gość
Gdzie autorka? Jesteś?

Gość gość
Moja taka była ale szybko się odkochala

Gość gość
moje jedyne wymaganie względem partnera, żebym go pokochała x A pokochać możesz pewnie jedynie tego z prawem jazdy, fajnym autem, dużym domem, dobrymi zarobkami, itp, itd... Mając do wyboru dwóch identycznych facetów z tą różnicą że jeden będzie bogaty, a drugi biedny... kobieta zawsze wybierze bogatego.

Gość gość
Sranie w banię, chodzi o to żeby pokochał cię bogaty wtedy ty się oczywiście zakochasz migiem. I będzie twoje marzenie spełnione. Miłość prawdziwa z wzajemnością nie jest dla takich prostaczek, które piszą, że TYLKO TO IM wystarczy. To nie jest tylko to. To właśnie tylko o to chodzi, ale trzeba mieć do tego rozum. To jest bardzo dużo nie tylko.

Gość Taki_jeden_964
Mojej naprawdę na kasie nie zależy tylko właśnie na tym na czym autorce i dostała to.

Gość gość
16:17 więc nie była. Kobiety to materialistki i nawet jeśli wcześniej nią nie była to wszystko w swoim czasie.

Gość gość
Zawsze wybierze bogatszego. Nawet jak ten biedniejszy będzie bogatszy wewnętrznie to te prostaczki wybiorą hajs. Zawsze tak było i będzie. Wystarczy spojrzeć na przeszłość a potem jak się chwali na wyjazdach. Wszystkie są takie. Potem są kopane w dupę bo każdy facet kiedyś odzyskuje wzrok. I albo znajdzie innego frajera, albo ląduje na dnie bo juz cieszyć się zwykłym życiem nie potrafi bez alko.

Gość gość
gość dziś widać że nigdy nie byłeś kochany przez kobietę i nigdy się w kobiecie prawdziwie nie zakochałeś,nie wiesz czym jest miłość.

Gość gość
17:28 była sle miala powody by się odkochac i to nie byle jakie

Gość gość
h*uj jej w d*upe i sto szkieł

Gość gość
17:55 pewnie, że to facet musi być zawsze winny, a jak!, przecież nie szanowna księżna, zawsze skrzywdzona a prawda często jest zupełnie inna.