Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sperma smakuje jak mleko?? Bo nie lubie mleka i boje sie, ze zwymiotuje

Polecane posty

Gość gość

Uprawiam z chlopakiem seks i on czesto robi mi minetke, chcialby, zebym ja mu sie odwdzieczyla. Nie brzydze sie ssac penisa, ale smaku spermy sie boje. Nie cierpie mleka, mam odruch wymiotny na nie :/ Stad pytanie, czy smakuje jak mleko, czy nie ma nic wspolnego z tym smakiem?

Gość gość
moja dziewczyna chciala w ustach to ok, i od tamtego czasu juz nie chce, nie smakowalo jej jak mleko,kto ci takich glupot naopowiadal? cos jak bys jadla wode z bagna

Gość gość
Jak kisiel lecz każda ma inny smak . niektóre są smaczne niektóre nie to zależy od higieny intymnej i tego co jemy i pijemy czyli diety .Mąż robiąc minetkę spija gdy mam orgazm tak samo ja połykam przy lodziku.

Gość Facettu
Konsystencja i smak jak krochmal lub jak klej do tapet podobno gorzkawa zdaniem mojej pani.

Oszzz kurna fuj! Jak Wy się laski nie brzydzicie brać do ryja takiego świństwa?? Ja nawet fiuta nigdy w gębie nie miałam, nie mam ochoty ssać fiuta co siki z niego lecą, pod tą skórą się pewnie cały syf gromadzi... Fuj! A co dopiero spermę! Zwymiotowałabym jak nic! Okropne!

Gość gość
Jak to, przecież ty tu jesteś naczelną obciągarą! :D

Gość gość
kasiuta mloda jestes niewiesz co tracisz:-D zacznij ssać puki mloda jestes bo jak sie postarzejesz to nikt ci do ust niewsadzi:-D :-P