Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vip94

Jezus jest okrutny

Polecane posty

Gość vip94

Ja naprawdę nie rozumiem, co jest w tej postaci pozytywnego! Dla mnie to jest uosobienie zła! Oszołom, który lubi grozić i złorzeczyć ludziom, zupełnie pozbawiony poczucia humoru. Dla mnie jest to postać mściwa i okrutna. Nie potępiajcie mnie, ja naprawdę jestem przerażona wypowiedziami Jezusa! Boję się ich!

Gość gość
ty jestes okrutny bo niedosc ze nad sobą sie znecasz to jeszcze bluzgasz chopu ktorego zywcem do krzyza przybili ,madry ty jestes?:-D

Gość gość
okrutny bo uzdrawiał i karmił ludzi i leczył rozdawał wino i chleb ty chyba rozóm pomyliłes z tym co masz miedzy nogami

Gość gość
Oszołomy kafeteryjne, wierzące, że żyd poszedł z ciałem do biega i wstał z grobu. Jezus sam się wtrącił na krzyż, przez swoje buntownicze przemówienia.

Gość gość
do nieba miało być.

Gość gość
E tam, Jezus na pewno nie, poczytaj sobie Ewangelię. Jezus starał się łagodzić różne okrucieństwa judaizmu, które niestety przeszły potem do Islamu. Niehumanitarna była mentalność starożytnych Semitów, Filistynów i pozostających pod ich wpływem Hebrajczyków, która stworzyła podwaliny judaizmu.

Gość gość
bluźnisz autorze