Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaSysia

jak się pracuje z facetami

Polecane posty

Gość MłodaSysia

skończyłam studia i mam zacząć w firmie gdzie większość to faceci jak wygląda praca wśród samych facetów zawsze miałam dużo koleżanek żadnych kolegów i obawiam się troszkę jak to będzie

Gość gość
lepiej niż z babami, nie są tacy zazdrośni, zawistni, nie paplają bez przerwy, można usłyszeć miły komplement i żarty nawet na swój temat które są urocze a nie zawistne docinki, chciałabym znów pracować z facetami

Gość gość
A kobiet jest przynajmniej 30%? Jak nie to możesz być molestowana.

Gość MłodaSysia
jestem po prostu bardzo nieśmiała i dlatego się obawiam, jak tylko jakiś facet chce mi pomóc czy przepuścić w drzwiach zaraz się rumienię

Gość gość
beznadziejnie sie pracuje, wieczne aluzje do seksu, smieją sie jak głupi do sera, a jak jestes ładna zgrabna nie dadzą ci spokoju. jak jestes brzydka to będą cie traktowac z pogardą. nie polecam pracy z facetami, bo nimi rządzą penisy

Gość gość
nie paplaja:D ja pracowalam z facetami mordeczki im sie nie zamykały

Gość gość
takie teksty nie raz lecą że uszy więdną, obgadują tak samo jak baby tylko oni twierdzą że tylko wyrażają swoje opinie, mówią że koleżanka ma wąsa i jest chamska, a tamta wygląda jak star**** tak samo plotkują, narzekają na swoje żony, niektórzy to erotomani tylko o seksie gadają

Gość Ewa333333
dobrze się pracuje, konkretnie i na temat klną i ciągle o d***e gadają, żartują, zaczepiają, ale można sie do tego przyzwyczaić

Gość gość
no przekleństwa to normalka, żarty z podtekstem erotycznym na porządku dziennym nie raz trzeba ich hamować ale nic sobie nie robią z rodzynka swoją drogą ciekawa jestem czy w domu też tak się zachowują czy siedzi taki w kapciach na kanapie i boi się odezwać :o)

Gość MłodaSysia
to nie ma normalnych facetów, spokojnych, mam sobie przygotować na cięte riposty?

Gość gość
Ja pracuje z 3 facetami i jest super, wracajac do domu zawsze mnie brzuch od smiechu boli. Niedlugo zrobi mi sie kaloryfer i to bez Chodakowskiej :D Zalezy na kogo trafisz, facet facetowi nierowny.