Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klinika Miracki WarszawA Ursynow. korzystal ktos?

Polecane posty

Gość gość

Klinika Miracki WarszawA Ursynow. korzystal ktos?

Gość julianna wawa 40
Ja u nich byłam - polecam bo super zabiegii i extra efekty. Miałam tam dwa zabiegi i cieszę się, że było to właśnie tam bo czuję że jest to bezpieczne miejsce.

Gość gość
Byłam u nich już na dwóch zabiegach depilacji kosmetycznej. Widać już sporą różnicę myślę że jeszcze raz maxymalnie dwa zabiegi i już na jakiś czas będę miała spokój. Zabiegi bezbolesne a efekty są naprawdę widoczne.

Gość tylus
czyli że maja całkiem mocne zabiegi. myslę ze to dobre miejsce, dbają o klienta. sama będę mieć u nich makijaż permanentny i nie moge doczekać sie efektów.....

Gość Merria
tak tak sprzęt mają porządny, a klinika sama w sobie jest na prawdę bardzo fajna i przyjemna. czułam sie tam bardzo komfortowo!

Gość Anja

Konuecznie isc. Tylko nie costa calma. Placebuja po klinice. Jak prozrodczosc. Dopustoszona jest avon, blood testt, potem costa calma kawa.byla lobbystka trafila.do psychiatryka. Po prostu.zostalo jej pol miliona recept do splacenia. Avon nie zamawiam. Blood testy amc I skupy recept. Mnie juz spakowano pudlem jako zczyt  ciaza surogatcza costa calma. Poszukiwac do costa calma. Outsource telefoniczny. Dopustoszono wami. Na zlecenie miracki... tak moglybyscie rodzic. Nie z voluson. Z miracki. Jajka sie nie je. Tylko chyba kawa.