Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia Calineczka

Powrót do Octu Jabłkowego:) Kto ze mna? :)

Polecane posty

Gość Sylwia Calineczka

Witam Serdecznie :) Kilka lat temu stosowałam ocet jabłkowy z Rossmann'a, efekty były widoczne dla wszystkich :) Wiele osób patrząc na mnie pytało :"Gdzie jest Sylwia?" :) Oczywiście sam ocet nie zdziałał Takich Cudów, bylo ograniczenie słodyczy, śmieciowego choć pysznego jedzenia, kopiastych talerzy u Mamy w niedzielę... Przyznam szczerze, ze sportu nie bylo bo szybko mnie nudzi ( jestem leniwa jesli chodzi o sport) Później moje życie sie troche pozmieniało i zaprzestałam. Rzuciłam palenie, brałam hormony, jadłam więcej niezdrowego jedzenia i nagle ubieram moje ukochane beżowe spodnie i... "Jak to?", "Co sie z nimi stało?" Nie, nie... "Co sie ze mną stało?!" Od 4-ego 2016 powróciłam do octu i do świadomego jedzenia .:) Rusze jeszcze ze skakanką, ale musze wyzdrowieć bo grypa mnie złapała. Dzis 07.01.16r. Na wadze -2kg. ( spada woda, ale cos juz spada) :) Pije dalej 3x dziennie po 3 łyżki stołowe na szklankę wody letniej. Ja lubię ten smak :) Życzę powodzenia Wam i Sobie :)

Gość fredka32
Witam. Ja również stosowałam ocet jabłkowy i skakałam na skakance. Schudłam 6kg ale to było w ubiegłym roku. Teraz po świętach wróciło 3 i zaczęłam od nowa. Pije tylko rano a skakanka co drugi dzień bo nie mogę się zorganizować. Mam nadzieje że mi się uda. Tobie również tego życzę

Gość Sylwia Calineczka
Bardzo Ci dziękuję i również życzę pięknych efektów :) Cieszę się, że odpisałaś jest mi raźniej :)

Gość gość
serio ten ocet pomaga ??? ile skaczecie na skakance ?? ile minut ? w jakim czasie zeszlo te 6 kg ??ja musze zgubic 10 ;-)

Gość gość
tylko pamietajcie ze zdrowy jest ten z rossmana np własnie,naturalny,a nie winny.Ja lubie ocet czasem w daniach ale jak piłam kiedys dłuzej znaczy nie pamietam 2 tyg albo mnej chyba nie pamietam dokładnie,to zaczęły mi sie robic dziwaczne wielkie pryszcze,wiec odstawiłam

Gość Sylwia Calineczka
Tak, picie octu jabłkowego pomaga w odchudzaniu, ale trzeba pamiętać o świadomym jedzeniu. Ja bez ćwiczeń wtedy zgubiłam ok 10kg., ale pilam regularnie kilka dobrych miesięcy. Jesli chodzi o pryszcze to fakt q pewnym momencie cos takiego występuje, jest to efekt oczyszczania organizmu i później mija.... :)

Gość fredka32
Odchudzałam się od lutego do maja. Piłam ocet rano na czczo i wieczorem. Skakałam codziennie ok 15-20minut plus rozgrzewka. Oczywiście zaczęłam od 2-3minut bo więcej nie dawałam rady. Ocet to ten z Rossmana albo z Develey nie jakiś ocet winny o smaku jabłkowym. Tylko ten z Rosmana jest niefiltrowany i jest lepszy. Później ćwiczyłam z Mel b brzuch co też dało efekty. Trzymam kciuki nie dajmy się.

Gość Sylwia Calineczka
Witam ponownie :) Ja na chwilę obecną -3kg :) I skakanka poszła w ruch :) Skacze co drugi dzień, ok bo jestem naprzemiennie w pracy a po 17h w pracy na skakanie sil juz brak... Trzy dni skakania za mną :) Pierwszy dzień ok. 600 skoków w seriach po 50 i 10min. na bieżni. Drugi dzień: 1200 podskoków. Trzeci dzień: 2000/2100 podskoków :) Dieta, ocet i skakanka i juz widzę, że brzuszka mi ubywa :) A u Was jak? Pozdrawiam serdecznie

Gość Sylwia Calineczka
Witam ponownie :) Ja na chwilę obecną -3kg :) I skakanka poszła w ruch :) Skacze co drugi dzień, ok bo jestem naprzemiennie w pracy a po 17h w pracy na skakanie sil juz brak... Trzy dni skakania za mną :) Pierwszy dzień ok. 600 skoków w seriach po 50 i 10min. na bieżni. Drugi dzień: 1200 podskoków. Trzeci dzień: 2000/2100 podskoków :) Dieta, ocet i skakanka i juz widzę, że brzuszka mi ubywa :) A u Was jak? Pozdrawiam serdecznie

Gość spasionaAlicja
Hej :) Próbowałam to kiedyś pić,ale nie dałam rady...nawet z zatkanym nosem.Podziwiam Was,że to przełykacie ;) Moja koleżanka pięknie na tym schudła,ale nabawiła się wrzodów żołądka :( Ja jestem teraz na diecie owsiankowej.Ciężko jest,bo cały dzień jem tylko płatki owsiane na mleku 0,5% ,a mężowi i synowi gotuje normalnie.Pyszne,domowe obiady,które uwielbiam ;) Jak żyć :p ? Moja waga startowa to 62,4 kg przy wzroście 166cm,wiek 25lat.Moją największą zmorą jest brzuszysko :/

Gość gość
wrzodów?nie wymyslaj...no chyba ze piła inny ocet,nie naturalny...

Gość Sylwia Calineczka
Też myślę, że to nie był naturalny ocet jabłkowy... Ja przed pierwszym razem "diety octowej" miałam straszliwe i przewlekłe zapalenie żołądka ( tak poważne, ze lekarz przerwał gastroskopie bo zwijałam się z bólu) po ok pól roku od zaleczenia zaczęłam pic ocet jabłkowy i do chwili obecnej ani razu zapalenie nie powróciło :) Trzeba dokladnie czytać co jest napisane na butelce, bo wielkimi literami zazwyczaj jest napisane to co chcemy przeczytać, ale to te malutkie są ważniejsze :) Ja popijam dalej i skacze :) Ostatnio sie trochę przeforsowałam i stopa mnie boli, ale jest maść, więc będzie dobrze i skaczemy dalej a ciało sie wyszczupla :) A jak u Was? :) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość badko131
Ja stosuję dietę swoją połączoną z podpowiedziami dietetyka oraz dziewczyn na forum;) dietetyk polecił mi suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl z czego jestem mu naprawdę wdzięczna bo super zahamował moje łaknienie dziewczyny podpowiedziały by nie jeść pieczywa w ciągu dnia tylko rano;) Schudłam już 15kg w 3 miesiące!

Gość gość
straszne to musi być badziewie że jest tak nachalnie wszedzie reklamowane

Gość gość
moze ktos dolaczy do odchudzania z octem jablkowym ???? Ja zaczynam !!!!

Gość Ejpl
Ja chetnie dolacze ale musze kupic ocet. Tez kiedys pilam i dzialalo. Po rzuceniu palenia przybylo mi kilka kg :( Bardzo chcialabym zgubic je przed swietami.

Gość beti1111
Ejpl super , to nie bede sama ! Kiedys tez pilam i w polaczeniu z dieta mż sporo schudlam .Teraz moja waga nie jest duza ale przybo mi kilka kg ( wychodzi wieczorne objadanie) i nie mam zamiaru obudzic sie z jeszcze wiekszym nad bagazem.

Gość gość
Mam nadzieję, że ktoś do mnie dołączy ja zaczynam dzisiaj waga 66 kilo muszę zrzucić 10 kilo. Ocet piję trzy razy dziennie i planuję przejść z kijkami 120 kilometrów miesięcznie. Najgorsze jest dla mnie jedzenie na noc, ale rzuciłam palenie to i żarcie też mi się uda przynajmniej częściowo rzucić. Czekam na inne chętne, bo samemu trudno.