Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy też biegacie co pół godziny do wc?

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuje kawalerkę z obca dziewczyna i zastanawia mnie , czy to jest normalne, ze ona biega do toalety dosłownie co pół godziny ? Ja np jak zjem/dużo wypije to idę po jakiś 2 godz , maksymalnie 4 razy dziennie..

Gość gość
Jeśli dużo pije (popija coś cały czas) to normalne.

Gość gość
A co cię to obchodzi?

Gość gość
Może jest chora? Ja też latam do wc dużo jakiś wirus mnie złapał

Gość gość
można, np.kawa jest moczopędna. Zresztą co cie to obchodzi, nudne życie masz....

Gość gość
To ty masz coś z nerkami jak tylko 4 razy dziennie sikasz, za mało wody pijesz i masz chujową przemianę materii.

Gość gość
może ma: -prostate -srake -hemoroid i swędzi ją pupa -zespół niespokojnych nóg -ADHD -robi sobie palcówke w kiblu co pol godziny Różnie bywa a co ciebie to obchodzi

Gość gość
Za mało? Nie pije całe czas i jem niewiele ,w normie :) czasami chodze nawet raz dziennie. no właśnie mnie to interesuje głównie dlatego że płacimy za media na pół ,a za wodę sa kosmiczne rachunki.

Gość gość
hahahahaa człowieku ty raz na dzień do toalety chodzisz? Weź więcej wody pij bo się odwodnisz, że o oddawaniu kału nie wspomnę założę się że z grubszą potrzebą do toalety raz na tydzień chodzisz.

Gość gość
Czasami raz dziennie..zazwyczaj wtedy,gdy większość dnia przesypiam :) albo mnie nie ma w domu. A tak to plus minus 4 razy dziennie. Grubszą sprawę tez nie tak rzadko. Właśnie dużo pije około 3 L Alenie pije bez sensu i co chwila tylko wtedy gdy mam ochotę

Gość gość
Jakim upośledzonym trzeba być, żeby nie mieć własnego życia i z zegarkiem sprawdzać, jak czesto kolezanka robi siku :D Btw, zimą łatwo przeziębić pęcherz, może ją to spotkało i teraz sobie sika, nie twoja sprawa kretynie :D

Gość gość
Ja piję 4-5 l płynów dziennie od 18 lat. Do wc chodzę wiele razy, ale nie co 30 minut.