Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danuta50

Dlaczego on wszystkim prawi komplementy?

Polecane posty

Gość danuta50

Jestem od roku w związku z mężczyzną- ja mam 50 lat, on ma 58 lat. Jest czuły, troskliwy, opiekuńczy, ale przeszkadza mi jedna rzecz, czyli to, ze on uwielbia komplementowac inne kobiety. Mamy konta na facebooku, on ma w znajomych dużo kobiet w wieku bardzo młodym- czyli nastoletnim oraz te trochę starsze i co ja wejdę na facebooka to widzę, ze dodał komentarz jakiejś kobiecie. Bardzo komplementuje te kobiety, najczęsciej pisze, że maja piękne oczy, że dziękuje, ze z samego rana uraczyły go takim widokiem- czyli nowym zdjęciem, jednej napisał, ze wygląda na bardzo inteligentną, w dodatku jest piękna, ze cięzko oczy oderwać itp, albo jakiejś nastolatce "masz piekną buzię, jesteś czarująca, ach, to spojrzenie..." Rozmawiałam z nim na ten temat, mówił, ze to normalne, ze męzczyzna zachwala kobiety, że nie mogę być przewrażliwiona. Nie wiem sama, czy to moje podejście jest jakieś nie w porzadku. Nie robię mu wyrzutów, milczę na ten temat, ale nie wiem, czemu tak mnie to rusza, że każdego dnia widzę te pełne uwielbienia komentarze w stosunku do innych kobiet. MYślicie, ze to normalne, ze on tak lubi pisać z tymi kobietami i dodawać im takie komentarze, bo nie chcę wyjść na histeryczkę?

Gość gość
jak kazdy facet

Gość gość
Nienormalne :O Stary chłop i podlizuje się nastolatkom?

Gość danuta50
On twierdzi, ze każdy mężczyzna podziwia piękno kobiet, a piękno trzeba komplementować,a ja jestem przewrażliwiona. On zbliża sie do 60, a słodzi nastoletnim dziewczynom. A jak któraś odpisze mu coś miłego, to słodzi jej jeszcze bardziej, ze widać, jaka od niej mądrość życiowa bije, że nie tylko mądra, ale i inteligentna jest, ze pełna zalet itp.

Gość gość
Lo matko, toc to pod pedofilie podchodzi. stary facet i takie teksty do nastolatek??? Na miejscu rodzicow tych dziewczyn bym to zglosila na policje, bo to nie jest normalne!

Gość danuta50
Mówiłam mu, zeby nie komentował zdjęć tak młodych dziewczyn, bo to nawet nie wypada, ale on twierdzi, ze taka 16 czy 17 latka to już kobieta i dostrzega w niej kobiece piękno, a kobieta jest po to, by ją podziwiać

Gość gość
To niepokojące. A on jest kawalerem, czy rozwodnikiem? Ma dzieci?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość danuta50
Jest rozwodnikiem, ma dzieci, ale nie ma z nimi kontaktu, choc mówi, ze bardzo by chciał, ale synowie ponoć nie chcą go znać. Rozwiedziony jest od 7 lat

Gość gość
Mnie tez by sie to nie podobalo. Brak mu taktu, wyczucia co wypada a co nie i nie liczy sie z Toba, z Twoimi uczuciami. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, czulabym sie strasznie

Gość danuta50
Właśnie ja się tak czuję, a on broni się twierdząc, że nic takiego nie robi, ze kulturalnie podziwia piękno kobiece. On tak [potrafi cały dzień przesiedzieć i albo komentuje te baby na facebooku, albo strony o seksie czyta- nie jakies tam filmy, tylko informacje czyta o seksie. W domu też ciągle seks i seks, jest strasznie seksem zainteresowany- jak na swoje lata, ogląda programy na tematy seksualne, czyta w internecie na tematy seksualne, ma też niespożyty temperament, ze ja az czasem nie mam siły. Jest emerytem (wczas przeszedł na emeryturę z racji pracy w górnictwie), ja jeszcze pracuję, on cały dzien w domu siedzi, gdy jestem w pracy i tylko ten faceebok non stop. Non stop jakieś komentarze,a to z kimś potrafi też godzinami prywatnie pisać. Z kim pisze to nie wiem, bo go nie śledzę, ma swój komputer, a ja swój. Ale głupio mi przed rodziną- bo ma w znajomych moje rodzństwo, jak oni zobaczą te komentarze to będą się podśmiewać, bo te komentarze sa w stylu "masz piękne oczy", bardzo oklepane i w dodatku do młodych panien