Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisome21

Przyszły mąż mnie zdradzil

Polecane posty

Gość Lisome21

Za 2tygodnie ślub, a on mnie zdradzil. Dowiedziałam się dziś rano, jutro zacznę wszystko odwoływać. Ktoś był w podobnej sytuacji, ze został zdradzony tuż przed ślubem? Co zrobiliście, Wybaczyliscie czy kop w du pe?

Gość gość
Zdecydowany kop w dupę .

Gość gość
Kopnij w d**e Uja! Jak wybaczysz, weźmiesz ślub i Wam się nie uda, będziesz chciała unieważnić ślub, to tego nie zrobisz, bo wybaczając PRZED ślubem zdradę, DAJESZ przyzwolenie na kolejne, po ślubie.

Gość gość
A ty myślałaś, że jak weźmiesz lowelasa, to on przy tobie się zmieni?Tacy nigdy się nie zmieniają. :classic_cool:

Gość Lisome21
Oczywiście, że mu nie wybacze. Ubrania spakowane, od razu jak skończy prace wynosi się z mego domu. Nie będę dzieliła życia z oszustem

No żeby tylko nie wziął cię na litość :) zaraz będziesz mieć syndrom sztokholmski i zaczniesz mu współczuć i usprawiedliwiać :)

Gość gość
hihi, już to widzę :D on się nie przyzna, a ty przecież "świata poza nim nie widzisz" i to jest "twoja druga połówka" :D wyjdziesz za niego, założę się o górę węgla! a temat jest prowokacją bo normalna kobieta wie z kim ma do czynienia, i nie wyczekuje, aż ją zdradzi! :P

Gość gość
Dobrze robisz! Dwa tygodnie przed ślubem zdradzić, masakra. Współczuję Ci, ale wydajesz się silną kobietą, tak trzymaj!

Gość Lisome21
Przyznał się rano, oznajmił ze popełnił błąd życia, którego sobie nie wybaczy,którego by mi nie wybaczyl i wie, że ja też nigdy nie wybacze.. nigdy się nie zlituje, choćbym nie wiem co mógł wymyślić. Obwiniać się to może jedynie on,że przepascil życie przez jeden błąd.

Gość gość
Moja znajoma zostawiła narzeczonego 2 godziny przed ślubem bo się dowiedziała ze ja zdradził. Wsiadla w auto i pojechała do swego mieszkania w mieście. Teraz każdy jej gratuluję odwagi. Ma już nowego męża i córkę. A rodzice też pretensji do niej nie mają o to. Powiedziała ze lepiej uciec niż się męczyć całe życie i być zdradzana i poniewuerana. Teraz madruguegi wspaniałego przystojnego męża. Ty też tak zrób nich ma nauczkę. I niech on płaci za wesele itp. Ja też bym tak zrobiła. I nie balabym się. Koleżanka teraz ma uznanie u wszystkich

Gość gość
Zostaw go!U nas w rodzinie też był taki przypadek,młoda odwołała ślub 3 dni przed.Na początku każdy w szoku a potem jej gratulowali odwagi,nikt nie miał pretensji a wręcz przeciwnie .

Gość gość
Ale ona nie zyje dla czyichs gratulacji i pochwal,co wy tu wypisujecie?! Ona ma zrobic to dla siebie !!!!