Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaczarna21

Dieta Dukana. Start 5 stycznia 2016!

Polecane posty

Gość tinka87
Ja zaczęłam 4 stycznia. Waga na start 82kg. Docelowe 58kg. Dziś już było 79.7 kg, od jutra dokładam warzywka.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Dieta dukana to wielkie gowno. Owszem, chudnie sie ale masa osob ma pozniej problemy ze zdrowiem i laduja nawet w szpitalu. Zawsze jest efekt jojo. Sama dieta jest negatywnie oceniana przez specjalistow. Dukan zostal oskarzony o dzialanie na szkode pacjenta i jego zdrowia. Pisze to bo mam dwa przypadki w mojej rodzinie gdzie pojawily sie problemy zdrowotne po diecie a pizniej waga wrocila i tak do stanu sprzed odchudzania z dodatkowymi kilogramami. Poczytajcie dokladnie o tym zanim zaczniecie sie wyniszczac.

Gość agnieszszka
Jazaczęłam od poniedziałku 11 stycznia jestem w pierwszej fazie diety i minus 2,5 kg

Gość Gatto94
Zaczynam jutro. Chciałabym zrzucić ok e0kg. Dieta + ćwiczenia. Trzymajcie kciuki.

Gość Gatto94
30kg* :D

Gość gość
JEM SE HAMBURGERA I FRYTKI Z COLA

Gość gość
Czy mozna na tej diecie jeść błonnik chrupki ?

Gość gość
ja jestem na diecie 1300 kcal od 5 stycznia i minus 2 kg , wolę jeść to na co mam ochotę, licząc kalorie niż rezygnować z tylu rzeczy

Gość gość
Ponawiam Czy mozna na tej diecie jeść błonnik chrupki ?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
http://fit7.pl/dieta-dukana/ tutaj jest fajnie to wszystko objaśnione, zastanawiam się czy nie rozpocząć tej diety. Możecie mi powiedzieć jakie efekty przyjdą w granicach jednego miesiąca?