Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety daje się mamić i zaciągać do łóżka ściemniającym mitomanom?

Polecane posty

Gość gość

Całe życie słuchałem ściem, że kobiety mają intuicję, wyczują oszusta, pozera, że trzeba być sobą, a potem zetknąłem się z rzeczywistością, która zmroziła mi krew w żyłach. Gdy moi mniej przystojni kumple zaliczali więcej niż ja, bo ja brzydziłem się kłamstwem i pozowaniem na twardziela, cwaniaka, a oni już nie. I jeden z tego wniosek i nauka dla was. Otóż kobieta g****o wyczuje. My faceci przeceniamy inteligencję kobiet. Kobiety są naiwne i nieogarnięte, głupie jak uchwyty od spłuczki. Uwierzcie mi, że każdej możecie wcisnąć ściemę jaką chcecie, jeśli umiecie chociaż przeciętnie udawać. Ewentualnie czasem przez przypadek się zblamujecie, bo życie podsunie jakiś sprawdzian waszych umiejętności w przytomności kobiety, ale nikłe są na to szanse. I tak patrzyłem jak moi kumple, którzy ledwo zdali maturę na ściągach pozowali przed kobietami na intelektualistów i naukowców, choć z niczego nie byli dobrzy, jak analfabeci i dysortograficy zgrywali na mistrzów lingwistycznych, a tchórze, którzy myszy by się przestraszyli na fighterów i twardzieli. Tak byłem świadkiem, jak koleś kilku kobietom w różnych odstępach czasowych sprzedał jakiś wyszukany, inteligentny tekst z googli, którego sam nie rozumiał, ale działało...No porażka. I jaki z tego wniosek? Że jeśli będziecie na tyle uczciwi, by nie być pozerami to zawsze zostaniecie wygryzieni przez sztucznych mitomanów. Durnota kobiet nie zna granic.

Gość gość
bo tylko kreatywnym sie oddają

Gość gość
Czyli kreatywne kłamstwa> uczciwość?

Gość gość
Oczywiście, a co ty myślałeś? Kobiety to idiotki, nawet na mitomanię misia1 się nabieraja, a to już świadczy o całkiem zrytych łbach. :D