Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiądz chodzący po kolędzie spóźnia sie. co robic, siedziec czy zlekceważyć

Polecane posty

Gość gość

bo mamy isc do kina :///

Gość gość
Ja tez wlasnie czekam na ksiedza i szczerze mowiac gdybym mieszkala w duzym miescie w bloku to bym go wale nie wpuscila bo tam czlowiek jest bardziej anonimowy ale mieeszkam na wsi gdzie wiekszosc sie zna i gfybym go nie wpiscila to dopiero by bylo :)

Gość gość
A skąd wiesz o której miał być u Ciebie? To już od Ciebie zależy - czy masz potrzebę przyjęcia księdza czy nie.

Gość gość
mam potrzebe ale chodzi od 17 do 21 i wkurza mnie ze nie wiadomo o ktorej to bedzie a mąż chce iść do kina :D

Gość gość
No to sama piszesz, ze chodzi od 17 do 21 i nie wiesz o której będzie to znaczy, że się nie spóźnia :/ Rób co chcesz.

Gość gość
Nasz zaczal chodzic o 10 a moj dom jest na samym koncu ulicy a jego jeszcze nie ma. :/ caly dzien siedze jak na szpilkach bo nic zrobic nie idzie ;/

Gość gość
to provo!ze akurat dzis musicie isc do kina i akurat wtedy kiedy ksiadz chodzi.dziwny zbieg okolicznosci, naprawde

Gość gość
Ale macie problemy. Jak mieszkasz na końcu ulicy i zwykle wiesz, że przychodzi do Ciebie ostatni to do południa mogłaś coś zrobić. Ponadto umów się z sąsiadem, który mieszka np 5 domów od Ciebie bliżej, że jak ksiądz od niego bedzie wychodzić to niech do Ciebie zadzwoni i dopiero wtedy "oczekuj jak na szpilkach" księdza.

Gość gość
Za bardzo nie mam tu znajomych sasiadow bo mieszkam tu od nie dawna ale w sumie pomysl nie glupi ☺

Gość gość
To do kolejnej kolędy będzie aż rok, może uda Ci sie z kimś zapoznać :D

Gość gość
Napisalabym na drzwiach 666 i wyszla :DS

Gość gość
no może niech chociaż koperte w drzwiach zostawi :D..

Gość gość
Nie może się spóźniać, bo nie masz wyznaczonej godziny. Jak to dla ciebie ważne to poczekasz, kino masz 365 dni w roku

Gość gość
gość dziś no może niech chociaż koperte w drzwiach zostawi smiech.gif .. Niech kupi lepiej wino dla siebie

Gość gość
Popłakałam się ze śmiechu :-)) dobre. ciekawe co autorka teraz robi jest ksiądz czy poszli do kina hahahaha

Gość gość
po pierwsze to nie prszyszedł do tej pory i nie sądzę że przyjdzie bo mieszkamy na środkowym piętrze. a ma jeszcze 5 do obskoczenia. po drugie ostatni seans Makbeta w mieście przepadł przez księdza który nas wystawił :P

Gość gość
Do 21 ma jeszcze czas:-)

Gość gość
zostało mu 13 minut....wystawia parafian ://///

Gość gość
Przyjdzie :-) jak ma rejon pokaze sie moze zasiedzial sie u innych i zejdzie mu dluzej. U mojej siostry raz jak chodził to zeszlo mu chyba ostatni dom gdzies po 22 dopiero bo jak go częstowali to się zasiedzial ale masakra