Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma czegos takiego jak odmowa seksu w małżeństwie dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość

facet ma prawo wziąć siłą i kazdy sąd go uniewinni :D

Gość gość
Ciebie siłą będą brali w więzieniu :D

Gość gość
Jak chce miec amputowane przyrodzenie to niech bierze sila :D

Gość gość
Nie wolno amputowac przyrodzenia bo to grozi amputacją głowy debilki :D

Gość gość
Poderżnę ci jaja tępą piłą jak będziesz spał :*

Gość gość
Pewnie ze nie amputowac. :(Nalezy ukrecic wolniutko i wstawic na kafe filmik jak debil wyje:D

Gość gość
Zanim ukrecisz to facet ci łeb ukreci smarkulo bez mieśni buehehehe :D albo zrobi jak w berlinie ostatnio debilko :D

Gość gość
Gwalt zony jest tak samo karalny jak jakikolwiek g**** na innej kobiecie. Niestety trudniej go udowodnic przed sadem. Dlatego dziewczyny zbierajcie dowody i nagrywajcie.

Gość gość
Psycholu ktos ci kiedys nakopie po wydmuszkach i korniszonka ukreci. Masz jak w banku:)

Gość gość
Ja wzięłabym cię siłą analnie kruchym słoikiem po ogórkach w occie :) ciekawe jak silne masz zwieracze mój ty uroczy psycholu :* jak słoik pęknie to podepczę ci autorze jaja w nagrodę, moimi czerwonymi czerwonymi szpilkami na specjalne okazje, przynajmniej krewki ne będzie na nich widać :*

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak gwałt w małzenstwie. To tak jakby zg****ic prostytutke :D Malzenstwo oznacza akceptacje seksu. Nie chcesz? trzeba bylo sie nie zenic dziunio :D

Gość gość
Ciekawe jak będziesz śpiewać gdy żona zgwałci cię analnie kaktusem :D

Gość gość
Malzenstwo oznacza akceptacje seksu. xxx To PRAWDA.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak odmowa dania kasy żonie. :P

Gość gość
Tak, oznacza akceptacje, ale OBU STRON, wiec g**** to nie akceptacja i to jest karalne -jak napisalam wczesniej!

Gość gość
Artykuł 197 § 1 Kodeksu karnego stanowi, iż kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. Jeżeli sprawca, w sposób określony w § 1, doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Tak więc, współżycie nie może odbywać się za pomocą groźby bezprawnej lub podstępu. W związku z tym przepis nie wyklucza tego, iż osobą pokrzywdzoną może być drugi z małżonków.

Gość gość
Do 18:30 to teoria, a w praktyce sądy uniewinniają takich mężów i orzekają rozwód z winy żony, wiem bo byłam ławniczką w sądzie, mozna to porównać do konstytucji która gwarantuje kazdemu obywatelami dostep do opieki zdrowotnej :) jak jest w praktyce kazdy wie

Gość gość
jednak sa mezowie ktorzy za gwałt na zonie dostali wyroki

Gość gość
Fakt, że małżonkowie pozostają w związku małżeńskim nie wyklucza przestępstwa zgwałcenia z uwagi na to, że każdy małżonek ma prawo do decydowania o współżyciu.

Gość gość
gość dziś Do 18:30 to teoria, a w praktyce sądy uniewinniają takich mężów i orzekają rozwód z winy żony, wiem bo byłam ławniczką w sądzie, mozna to porównać do konstytucji która gwarantuje kazdemu obywatelami dostep do opieki zdrowotnej usmiech.gif jak jest w praktyce kazdy wie x haha :D bzdury gadasz :P widać że g****o wiesz i na pewno nie byłaś ławniczką jeśli nawet uniewinnili by faceta to i tak to on by był winny rozpadu małżeństwa i orzekaja rozwód z winy męża

Gość gość
Właśnie odmowila m .tak jak wczoraj.przedwczorai ordynator.ze co ? Ze mnie zdradzi? Z Bogiem. Jeszcze mu podziekuje i jej tez ze wziela tego trutnia.uprzedzajac że zostawi mnie z torbami to oswiadczam że dom dali mi rodzice przede slubem a zarabiam dwa razy więcej niz on.No niestety na bzykanie trzrbar zasluzyc i to ja dyktuje warunki.

Gość gość
Oczywiście, że jest. Zawsze i wszędzie.

Gość gość
gość dziś Psycholu ktos ci kiedys nakopie po wydmuszkach i korniszonka ukreci. Masz jak w banku x :D :D :D

Gość gość
gość dziś Ja wzięłabym cię siłą analnie kruchym słoikiem po ogórkach w occie :) ciekawe jak silne masz zwieracze mój ty uroczy psycholu :* jak słoik pęknie to podepczę ci autorze jaja w nagrodę, moimi czerwonymi czerwonymi szpilkami na specjalne okazje, przynajmniej krewki ne będzie na nich widać :* x PIĘKNE :D

Gość gość
otworzyć mu parasol w d***e :P

Gość gość
wyruchać w dupę rozżarzonym do czerwoności pogrzebaczem

Gość gość
wyroochać laseczke w dupsko piekna sprawa :D

Gość gość
Nie zarabiasz dwa razy wiecej niz on, wy debilki jestescie gorzej opłacane i musicie nadrabiac dając doopy taka prawda :D facet dyktuje warunki w zwiazku inaczej do widzenia takich jak wy jest pól miasta :D

Gość gość
no sory ale ja znam pary gdzie on jest budowlancem a ona chirurgiem , wiec to ona wiecej zarabia

Gość gość
gość dziś Gorzej opłacane jak się jest samemu sobie szefem? Dobre, dobre. Jak to dobrze, że święta się skończyły, bo dzieciom się nudzi :D