Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1gość1

Zaprasza mnie.

Polecane posty

Gość 1gość1

Zaprasza mnie facet na kawę/ randkę.. Nie wiem, jak to nazwać, po prostu zaprasza. :) Podoba mi się z charakteru i fizycznie ;). Nie byłoby problemu, gdyby nie to, że on ma 36 lat a ja 22 (niedługo 23), studiuję. Boję się różnicy wieku.. że nie będę miała z nim o czym rozmawiać.. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, to porządny facet. On już pracuje w branży związanej z muzyką. Miał długoletnią dziewczynę ale się rozstali, nie ma dzieci.. Po tym pierwszym spotkaniu zaproponował mi tę kawę, jak już wspomniałam - zaimponował mi intelektualnie, mamy podobne hobby, kocha muzykę (jak ja) i nadajemy chyba na "tych samych falach". Doradźcie coś proszę, mam się z nim spotkać? Złośliwe komentarze możecie sobie darować. Nie lecę na kasę, nie jestem żadną prostytutką itp.

Gość gość222
A podoba Ci się?

Gość gość
Stary dziad i dziewczyneczka, tyle

Gość 1gość1
Podoba mi się :) A i nie jestem "dziewczyneczką", jestem raczej zaradna życiowo (tak mówią) ;).

Gość gość
Taaaa..22 letnia smarkula i napalony Staruch,ohyda

Gość 1gość1
Poza tym, jak napisałam, złośliwości i wylewanie swoich żali w internecie poprzez hejty zostawcie dla siebie :p. Proszę o poważne rady.

Gość gość
Masz na niego ochote?

Gość gość
idź

Gość 1gość1
inaccessible89 - Dziękuję za radę Chociaż jedna :) Potraktuję to jako spotkanie koleżeńskie.

Pewnie ze idz. Traktuj znajomosc z dystansem, normalnie, kolezensko. Z czasem zobaczysz jak i czy syt sie rozwinie no i w jakim kierunku. Bez spinki:)