Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tematu o Panach

Panowie z portali randkowych

Polecane posty

Gość gość
Ja mam dosc duze doświadczenie w randkach z internetu. Również mieszkam zagranica. Najwazniejsze to sie nie spinac. Ja mam swojego wlocha juz od 4 miesiecy i zaczynam byc mega zakochana! Czuje ze to ten. Jest nadzieja. Ja np. Nigdy nie lubilam Irlandczyków i angoli. Masakra bo nie wiedza co chca Na swoim profilu mialam napisane ze spotkania na jedna noc mnie nie interesują. Przedzial wiekowy jaki Panowie pisali tez okreslilam z gory. No i dazcie do szybkiego spotkania ale nie naciskajcie. Ja z moim szybko sie spotkalismy bo on chcial sprawdzić czy jestem Real

Gość gość
To nie jest problem tylko z panami po 30stce. Umawiałam się też ze starszymi i chyba jest jeszcze gorzej. Faceci generalnie portale traktują jak staw z rybkami i cieszy ich samo łowienie. Nawet, jeśli deklarują, że chcą czegoś więcej, to starcza im samo łowienie. Byłam już na wielu randkach, gdzie było bardzo fajnie, wykazywali duże zainteresowanie po spotkaniu i kończyło sie to szybciej niż się zaczęło. Nie mam złudzeń. Jeśli on przestaje nagle sie odzywać to znaczy, że ma już następne w kolejce. Jeśli po jakimś czasie sie odzywa, to znaczy, że posucha z nowymi i odnawia stare kontakty. Ponowne spotkanie skończy się tak jak poprzednio.