Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET MNIE OLEWA

Polecane posty

Gość gość

Część dziewczyny pisze bo mam nadzieje ze coś Mi doradzicie ja mam faceta ktury ma 35lat a ja 26 jesteśmy razem już ponad rok obecnie pracuje w angli ale co 2 miesiące przylatuje do Polski właśnie wczoraj przyleciał czekałam na moment kiedy mnie przytuli a on co pirwsze zrobił poleciał do kolegów nigdy mu tego nie zabranialam ale dziś też się nie odzywa bardzo mnie to boli bo go kocham a on ma na mnie wyj****e i to widać nie wiem co mam robic

Gość gość
Olej go tak jak on to robi . U mnie jast podobnie byly mile slowa wszystko fajnie i nagle cisza nie odzywa sie nie pisze olal mnie .Zrobilm to samo i sie skonczylo sama nie wiem dlaczego?

Gość gość
ale mi na nim zależy i ciężko mi myślisz ze jak odpuszczę to on wkoncu coś zrozumie?

Gość gość
A niby na ile on przylatuje? Przeciez to nie jest zwiazek, tylko twoje urojenia na temat relacji z nim. On pewnie z toba pisze z nudow, a tak naprawde cie olewa...daj spokok i znajdz sobie chlopaka na miejscu i mlodszego, bo 35 lat kawaler i wolacy towarzystwo kolegow dobrze nie wrozy...

Gość gość
on jest po rozwodzie

Gość gość
przeważnie przylatuje na tydzien