Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościk23

Przyjąć jego zaproszenie czy odmówić?

Polecane posty

Gość gościk23

Zaprasza mnie facet na kawę/ randkę.. Nie wiem, jak to nazwać, po prostu zaprasza. Podoba mi się z charakteru i fizycznie. Nie byłoby problemu, gdyby nie to, że on ma 36 lat a ja 22 (niedługo 23), studiuję. Boję się różnicy wieku.. że nie będę miała z nim o czym rozmawiać.. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, to porządny facet. On już pracuje w branży związanej z muzyką. Miał długoletnią dziewczynę ale się rozstali, nie ma dzieci.. Po tym pierwszym spotkaniu zaproponował mi tę kawę, jak już wspomniałam - zaimponował mi intelektualnie, mamy podobne hobby, kocha muzykę (jak ja) i nadajemy chyba na "tych samych falach". Doradźcie coś proszę, mam się z nim spotkać? Złośliwe komentarze możecie sobie darować. Nie lecę na kasę, nie jestem żadną prostytutką itp.

Gość gość
Nie rozumiem problemu. Oczywiście, że się spotkaj. Jedno spotkanie do niczego nie zobowiązuje. A może coś z tego się fajnego urodzi.

Gość gość
Z taką znajomością jest tylko jeden potencjalny problem. Musisz być dużo szybciej gotowa do odpowiedzi na poważne pytania: wspólne mieszkanie, dzieci, ślub. Normalnie byś pewnie poczekała, ale on nie może / nie chce. Wokół tego widzę potencjalne rozbieżności. A tak to miłość nie takie różnice pokonywała. Powodzenia.

Gość gość
jasne ,ze przyjac :) moze byc fajna znajomosc , nie nastawiaj sie odrazu na zwiazek

Gość gościk23
Jednak umówiliśmy się :3. Dziękuję za wszystkie rady :).