Gość gość Napisano Styczeń 8, 2016 Mam prawie 19 lat i mój chłopak też jesteśmy razem 19 miesięcy. Od pewnego czasu odpadły mnie małe wątpliwości. Na początku wszystko było cudowne. Poznawanie się zakochiwanie w sobie. Wszystko co robiliśmy robiliśmy stopniowo a nie od razu seks. Nasze współżycie zaczęło się dopiero pół roku temu.. Teraz mój chłopak czuje się przy mnie już coraz swobodniej nie krepuje się. I niektóre rzeczy które robi zaczynają mnie denerwować jego zachowanie czasem też. Często gdy jesteśmy razem on zasypia i wtedy myślę że poprostu mu się ze mną nudzi bo śpi. Podczas snu chrapie i zgrzyta zębami czasem go budzę bo mi to przeszkadza a czasem wogóle nie zwracam na to uwagi. Dodam że spotykamy się tylko w weekendy. Czasem śpimy u siebie i wtedy gdy na drugi dzień wieczorem mamy się rozstać chce mi się płakać bo bardzo chciałabym być z nim cały czas. Często też kłócimy się o jakieś głupoty (jest strasznie zazdrosny) ale zaraz się godzimy i przeważnie to ja pierwsza wyciągam rękę na zgodę. Denerwuje mnie czasem ale wiem że go bardzo kocham i nie chce go stracić. Co mam robić? Porozmawiać z nim o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach