Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Regranulacja tworzyw sztucznych

Polecane posty

Gość gość

Witam , zastanawiam się na zakupem maszyny do regranulacji pp , przemiał zamierzam kupować , zarabiać na granulacji , sama maszyna mało nie kosztuje , mam gdzie ją postawić , nie wiem czy myślę dobrze czy trochę od ...... strony :-) , może znajdzie się ktoś z doświadczeniem i powie co o tym myśli

Gość gość
na granulacji to raczej nie zarobisz ewentualnie na sprzedarzy granulatu

Gość gość
taka oczywistosć ale jednak uważam, że uzywanie takich skrótów myslowych bywa niebezpieczne. a gdzie jest zapotrzebowanie na taki granulat?

Gość gość
oczywiście , na sprzedaży granulatu , nieprecyzyjnie napisałem , rozmawiałem z kilkoma firmami które są zainteresowane kupnem regranulatu używanego w produkcji , min doniczki ,

Gość gość
Dobrą firmą, która zajmuje się skupowaniem tworzyw sztucznych, ich przetwarzaniem i sprzedażą granulatu jest www.pphuorion.pl Sam z nimi od dawna współpracuję i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Gość gość
a ja z innej beczki - gdzie mozna je kupic:) jest taki fajny sklep internetowy https://sklep.akces-plexi.pl/ - tam mozecie kupic sobie naprawde swietne produkty.Polecam.

Gość gość
Dobrą firmą, która zajmuje się skupowaniem i przetwarzaniem tworzyw sztucznych jest www.scinka.pl Jeżeli wytwarzacie sporą ilość tworzyw sztucznych to polecam wam nawiązać z nimi współprace. Będzie to dla was bardzo opłacalne.

Gość dawer

Wszystkim osobom, które rozglądają się za odpowiednią firmą zajmującą się regranulacją tworzyw sztucznych polecam skontaktować się z https://pphuorion.pl/ Sam z nimi współpracuję i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.