Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie myślą ze jestem cicha,skromna

Polecane posty

Gość gość

A tak naprawdę jestem wladcza,krnabrna,szalenie inteligentna i pewna siebie ale nie pokazuje tego z różnych powodów a dodatkowo mam depresję i tyle wystarczy by zmienić całkowicie postrzeganie ...to trochę zabawne...

Gość gość
I to mi się podoba! Ja tez nie lubię okazywać wszystkiego czym dysponuje. Uchodzę za cicha i spokojna, za ułożona matkę i zonę...

Gość gość
ja siedzę w kiosku, ale czasem robię dla rządu..

Gość gość
Znaczy fałszywa jesteś po prostu.Grasz. U podnóża depresji zawsze leży niska samoocena. Nie wygląda na to, że tak masz.

Gość gość
Ta, najlepsza ta depresja na koniec :D takie fantazjowanie na wlasny temat to mechanizm obronny

Gość gość
Autorko po prostu jesteś wariatką i psychopatką a tej co pisze, że jest matką to powinni odebrać dziec***ewnie niezła patologia typu bicie dziec****edofilia, gwałty zbiorowe itd. Biedne te jej dzieci mając taką matkę :(

Gość gość
Ale ta mamusia chciała tylko pochwalić się, że po kryjomu rogi mężowi doprawia, a w domu ideał:-D

Gość gość
No tak zapomniałam ze jak została matka to juz nigdy nie powinna uprawiać seksu, bo po co skoro dziecko juz ma.

Gość gość matka od dzieci
Rozwaliły mnie te posty. Zapomniałam ze pisze na Kafe, wiec czego więcej się spodziewać :) Gość z 9:07 piąsteczka! :) Gość z 9:14 jestem normalna kobieta tylko skryta i masz racje, po urodzeniu dzieci dalej się lubi seks :)

Gość gość
Miała być piateczka ;)

Gość gość
Moze być 2 w 1

Gość gość
Jeśli czujesz, że to może być depresja, to powinnaś zgłosić się do lekarza. Najlepiej do psychiatry (np. http://www.cp-choroszucha.pl/), który zaproponuje ci odpowiednie leczenie. Ja nie wiem po co się męczyć i udawać kogoś, kim się nie jest. Przecież to trudne i męczące przede wszystkim.

Gość gość
skąd jesteś i ile masz lat?

Gość nie jestem fałszywa
nie każda depresja wiąże się z niskim poczuciem własnej wartosci ,depresja może być wywołana wskutek jakichś zranień,krzywdy albo gługotrwałego stresu z czyms związanego,np brakiem pieniędzy,konfliktami rodzinnymi

Gość taka sobie aktoreczka
to że nie odsłaniasz sie przed ludzmi nie znaczy ze jesteś fałszywa,moze to powoduje to depresja a moze masz sto innych powodów,moze nie chcesz ściągać na siebie uwagi,moze nie lubisz ludzi,moze lubisz bawić się w aktorkę tak jak ja -)