Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądając zdjęcia z klubów myślę sobie że

Polecane posty

Gość gość

- Faceci którzy tam chodzą są to zniewieściali chłopcy, którzy boją się odpowiedzialności, stawiają na wygląd, zapoznanie laski bez zobowiązań. - Dziewczyny szukają czegoś więcej malują się jak modelki, ubierają coraz odważniej, niektóre wyglądają jak panny lekkich obyczajów. Szukają facetów, zbłądziły, bo tam nie ma facetów tylko poprzebierani wystylizowani na drwali fajtłapy. Ogólnie zdjęcia są ładne i ludzie wyglądają na szczęśliwych ale od wielu dziewcząt bije desperacja. Takie mam spostrzeżenia, na takiej imprezce byłem tylko raz i nie podobało mi się: - Większość już do klubu wchodzi po alkoholu - Rozmowy są płytkie i tępe - Komercjalizacja wszystkiego, właściciel chce zarobić, jak najwięcej sprzedać drogiego alkoholu, głupi lud się cieszy do muzyki dla plebsu, dziewczyny myślą że są gwiazdami bo ktoś im fotkę robi i wrzuca na Facebook. Wszystko takie spłyciałe i pozorna imitacja bycia fajnymi na pokaz.

Gość gość
ja piertole też masz zajęcie. ogladanie fotek z klubów:O

Gość gość
Dziewczyny szukają czegoś więcej x Nie ma to jak obrażanie mężczyzn i wybielanie kobiet :P Standard na tym forum

Gość gość
Jest większe prawdopodobieństwo ze osobą która słucha tepej muzyki w klubie odwiedza także filharmonie. Tacy jak ty nie chodzą ani do klubów ani do filharmonii. Jest bardzo prawdopodobne ze osoby które prowadzą płytkie rozmowy w klubie w innych sytuacjach czy miejscach prowadzą poważne rozmowy. Tacy jak ty nie prowadzą ani płytkich rozmów ani poważnych. Jest duże prawdopodobieństwo ze ktoś kto szuka w klubach seksu w innym miejscu znajdzie także miłość. Tacy jak ty nie znajdą ani seksu w klubie ani miłości poza nim.