Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój syn ma 21 lat i został ojcem.wpadł z 17stolatką....wejdzcie proszę

Polecane posty

Gość gość

mój syn ma 21 lat i został ojcem.wpadł z 17stolatką....wejdzcie proszę

Gość gość
Mój syn wpadł z taką malolatą:( dziecko sie urodzilo ,ale syn nie dojrzal i ciągle tylko jezdzi swoim autem z kolegami.."pakuje na siłowni" i zyje lansem i imprezami... Ja jako matka jestem załamana,bo dziecko jest na mej glowie ,a dziewczyna syna nie ma pojęcia jak sie nim zajmować:( W dodatku dowiedzialam się do mojej starszej córki ,że syn sie jej zwierzył,,że wpadł jeszcze raz ze swoją dziewczyną ,ale usuneli następną ciąże....jestem totalnie rozbita..i załamana. Mieszkamy w Amsterdamie i naprawdę ciezko pracuje na rodzinę (jestem samotną matka),a teraz takie problemy doszły.

Gość gość
Wspolczuje , chyba ze sie kochaja to wtedy ok :)

Gość gość
A Twój syn skąd ma kasę na to lansowanie się? Ty go utrzymujesz?

Gość gość
Takie jest zycie, teraz pomagaj corce przy dziecku skoro nie przestrzegalas jej

Gość gośćA
W takiej sytuacji to chyba powinnas sie cieszyc ze usuneli 2 .Dopuki bedziesz niańczyc ich dziecko to nigdy nie dorosno ,bo tak im łatwiej

Gość gość
Usuwanie moze miec wplyw na przyszlosc ze mozesz nie miec wnuków albo bedzue tracic ciaze

Gość gość
Prowo 0/10

Gość gość
Wszystkim ,którzy piszą ze to prowokacja nie zyczę takiego życia. Tak .Ja utrzymuje syna a dziewczyna ma zasiłek od panstwa . Jak mam nie pomagac synowi??Kocham go...:(

Gość gość
Moja koleżanka jest lekarzem i wychowywala syna wspaniale razem z męzem i też wpadł z jakąś smarkatą. To nie zalezy od wychowania ,czy dziecko wpadnie czy nie.

Gość gość
Tak bardzo mu pomagasz :O wybacz, ale nie mam sił do takich jak Ty.

Gość gość
Kochasz go a on sobie szaleje. Szkoda że córki nie są tak kochane i nie mogą szaleć. Mnie mam też tsk nie kocha jak mego brata. Brat wszystko może k***ic się. Mama wszystko m da kupi. A mi nic. Wasi kochani syneczki z***bane. To samo matka mego byłego chlopaka nie lubiła mnie ja jej d***** byłam. A on kureil się z kokegimu robił co chce. I był jej kochany idealny synek. A ja nie robiłam takich wybrykow jak on. I mimo to byłam niedobra i d****** Nieodpowiednia dla jej syna. Dziewczyny i córki zawsze są mniej lubiane i kochane.

Gość gość
To co mam zrobić??? Mam go wywalić z domu???on nie ma mieszkania swojego przeciez i dopiero szuka pracy ,bo chorowal i nie mogl ostatnio pracować. Miałam go wywalić ??Tylko dlatego ,że ma dziecko?? CO WY BYSCIE ZROBILY??PATRZYLYBYSCIE JAK WASZE DZIECKO PLĄTA SIE PO ULICY I SZUKA JEDZENIA??

Gość gość
Mam nadzieję że nie będziesz zabierać dziecka matce. I pomysł jak ty byś się czuła aby ci kti twego kochanego synalka zabrał

Gość gość
Mnie matka z dzieckiem w ciąży. A synka nikt nie wydali bo w ciąży nie jest. Prxygarnela mnie ciocia jej siostra. Która też w moim wieku w ciążę zaszła ale poriila Pomogła mi. I szanuje ja bardziej niż matkę.

Gość gość
po 1 przeprowadz z nimi rozmowę, może być przy tej rozmowie również twoja córka- po prostu wszyscy. powiedz ze nie podoba się tobie takie zycie, ze nie chcesz ponosić konsekwencji ich lekkomyślności. Zapytaj jakie mają propozycje, które nie będą obciązały ciebie do az takiego stopnia. Rozmowa ma być konkretna i zakonczona jakimiś ustaleniami. Małoda powinna zajmowc się dzieckiem, a syn powinien ich utrzymywać, ty możesz pomagać ale nie dzwigac wszystkiego. Wymus konkretne obietnice. Zrobcie jakiś plan i się go trzymajcie. Syna zapytaj kogo masz utrzymywać jego czy jego dziecko bo już nie dajesz rady( szantaż ale potrzebny) Powiedz ze ty nic nie musisz i ze to jest twoja dobra wola a nie obowiązek. Poza tym czy matka dziecka nie ma swojej rodziny? Postaw ostre pytania i oczekuj odpowiedzi innej niż " nie wiem" a potem bądź konsekwentna bo jak zachorujesz to zostaniesz bez ich pomocy wiec dbaj najpierw o siebie, jak nie dajesz rady to musisz o tym rozmawiać i ustalać zasady.

9.20 gość nie chodzi mi o "wpadkę" tylko co ten koleś dalej robi jak ma dziewczynę w ciąży, to już kwestia wychowania niczego innego

Gość gość
Dziecko niech syn utrzymuje. Bo pewnie wszystko spadło na rodzinę tej dziewczyny i oni utrzymać muszą. Nie zdziwi się ze potem będą miało pretensje do twego syna. No ale oczywiście mamuśki w takiej sytuacji stają w obronie synkowi kochanych.

Gość gość
polowa tematow to provo:Djasne kobieta dojrzala bedzie pisac z detalami co i jak:D wez dziecinko zrob cos pozytecznego dla rodzicow a nie siedzisz i bzury piszesz:D

Gość gość
Jestem zalamana bo moj syn zglupial. Dodam ze jego ta dziewczyna to muzulmanka i chodzi w burce non stop a nawet jej jeszcze na oczy niewidzialam choc codziennie przynosi mi Abdula. Ja nazywam Go Adasiem. Dlaczego tak splamil swoj honor to ja niewiem. Chyba wyrzekne sie syna bo zaczyna czytac Koran. Pomozcie mi. Coz mam uczynic? Myslalam by mu rece polamac,obciac tak jak i fiuta obciac lub o********* Zrozumcie jestem samotna i brakuje mi lodow.

Gość gość
Napisz jeszcze, ze Twoj syn jest kryptogejem i porwali go kosmici...dzieciaku do ksiazek ,poprawiac oceny bo pierwszy semestr sie konczy. :-)