Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym aby wszystkie dziewczyny ktore zaczynaja zwiazki od lozka

Polecane posty

Gość gość

Wpadly i zaszly w niechciana ciaze! :) serio mam nadzieje ze tak sie stanie :P bo tylko glupki ktore ponosza ogromny koszt zwiazany z ciaza i macierzynstwem zaczynaja zwiazki od doopy strony. Najpierw jest seks a potem sie pytacie faceta "to co, moze zwiazek? :)" na co z reguly facet odpowiada "NIE!" (czy cos w tym stylu). I po miesiacu zycze wam abyscie zobaczyly dwie kreski na tescie jako pamiatka po uwodziciele zwanym "NIE!" (Bo nawet imienia czasem nie znacie...)

Gość gość
Wiesz geniuszu, że istnieje coś takiego jak antykoncepcja, a jak nie, to adopcja i aborcja?

Gość gość
Co im szkodzi zabić dziecko. Z żonatymi się ****ają na potęgę i żyją zadowolone. Teraz takiego elementu jest pełno tylko trzeba to ignorować i omijać. Pełno jest psycholek, które dla seksu który ma jej przynieść korzyść majątkowa zrobią wszystko.

Gość gość
może to kobieta pisała co niechce żeby dziewczyny tzw nie szanowały sie

Gość gość
jak jestes niemyslaca kretynka to mozesz dac du/py i po roku 'zwiazku' i wpasc :O jesli myslisz i nie chcesz miec dzieci to mozesz i sobie kazdej nocy isc z kims innym do lozka, od tego jest antykoncepcja bezmozga plujaca jadem franco :P

Gość gość
gość dziś Dokładnie!

Gość gość
12:04 kaska wasnieska u was w wiezieniu internet jest? 12:19 przypowiesc o pannach madrych i pannach glupich (czyli o was tych glupich:) )

Gość gość
A ty nie masz co robić tylko komuś do łóżka zaglądać? Widać chyba czegoś ci brakuje. I nie, nie zaczynałam nigdy w ten sposób związku ale wkurza mnie zaglądanie komuś pod kołdrę. To czyjaś sprawa kiedy, co i z kim. Co za durnota. Jak baba z mojej pracy na wieść, że bratu urodziło się dziecko liczyła ile miesięcy minęło od ślubu. Nosz kur...

Gość gość
kto sie ***** ten mądry, kto nie głupi, proste jak linka napięta

Gość gość
gość dziś A co ma matka Madzi do antykoncepcji, aborcji i adopcji? hahhahaha

Gość gość
większość zaczyna związek od związku

Gość gość
ano to, że gdyby nie zacofane społeczeństwo to pewnie skorzystałaby z którejś z tych opcji zanim zatłukła niemowlaka.

Gość gość
gość dziś Tutaj się zgadzam. Niestety w tym kraju antykoncepcja jest zła, bo tak, aborcja to morderstwo, jak kobieta odda do adopcji, to jest wyrodną matką, a afera robi się dopiero wtedy, jak kolejne dzieci wyślizgują się z kocyków/lądują na śmietnikach/w rzece itd. Dziwne, ale co poradzić?

Gość gość
odpowiedź typowego katola: nie chcesz dzieci, to nie uprawiaj seksu :D

Gość gość
Dobrze ze ja wole dziewice :)

Gość gość
Dziewice tez moga zajsc w ciaze po pierwszym stosunku.

Gość gość
12:39 mi chodziło o to że takie waśniewskie są tak samo nienormalne jak te którym się zachciało seksić i później dokonują aborcji... :O Nie chcesz dziecka nie uprawiaj seksu! Bo seks nie służy do przyjemności tylko do prokreacji! Już byli tacy którym służył do przyjemności zawsze kończyli marnie... sodomici

Gość gość
Widać ze autorka to zazdrosna larwa. Ja zaczęłam tak związek i co ? I jesteśmy razem prawie dwa lata i niestety co też pewnie Cię zasatysfakcjonuje w ciążę zajść nie mogę . Pozdrawiam ozieble raszplo której gul sięga do ziemi .

Gość gość
"I jesteśmy razem prawie dwa lata" WOW! Pochwal się jak będziecie razem do śmierci jednego z was (oczywiście jeśli ty umrzesz to niech mąż się pochwali, ale jeśli to jest któryś z twój kolei "STAŁY" związek to ja bym cię nie chciał :) )

Gość gość
gość dziś Nie wiesz geniuszu, że nawet antykoncepcja zawodzi? Jeśli seks jest tylko do prokreacji, to dlaczego bezpłodne pary mogą brać ślub, oraz po co kobiecie łechtaczka? Tylko nie wylatuj mi tu z tępą żyletką :)

Gość gość
A ja mam nadzieję że facet który od razu wskakuje do łyżka i robi dziecko będzie bulli do końca życia a sam będzie w biedzie żył bo na dziecko będzie dawał. Chcę orzygidnego seksu zaliczania i wykorzystywania dziewczyn. To niech ponosi konsekwencje. Namacicie kobiecie we łbie obiecując miłość a jak się z nia przespicie to ja zistawiacie i dalej zaliczacie. Będziecie bulic

Gość gość
ale ja tego nie rozumiem po co wy uprawiacie seks jak wiecie jakie są tego konsekwencje autor dobrze mówi.

Gość gość
"... po co kobiecie łechtaczka? " a może do zaspokajania samej siebie gdy się nie ma męża i żeby nie stracić dziewictwa? "A ja mam nadzieję że facet który od razu wskakuje do łyżka i robi dziecko będzie bulli do końca życia a sam będzie w biedzie żył bo na dziecko będzie dawał. " 3/4 nie płaci :) ale jak idiotki dają sobie same robić dziecko z byle kim no to ich sprawa niech zdychają z głodu

Gość gość
gość dziś 3/4? hahaahha dobre!

Gość gość
gość dziś A Ty myślisz, że z czego ja się śmieję? W tym kraju płaci około 12%, zatem Twoje 3/4 to zaniżona liczba.

Gość Daria_paleska
Jeśli nawet ktoś tak zaczyna związek to co? Każdy robi jak uważa. Dlaczego od razu jest to uznawane jako puszczanie się? Podejście hejtów tutaj mnie przeraża... Żeńskie hormony chyba odpowiadają za jakieś libido i chęci i to ,że ktoś poszedł jednorazowo na przygodę nie czyni go/jej d****i? Zresztą wiele z was boi się używać tabsów i ciężko cokolwiek takiej "niepuszczalskiej " przemówić. Ku woli podsyłam artykuł z zalet stosowania tabsów: http://tabletkiantykoncepcyjne.com.pl/zalety-stosowania-tabletek-antykoncepcyjnych.html DLA TYCH CO ZDAŻYŁO IM SIĘ NA PIERWSZYM SPOTKANIU PÓJŚĆ DO ŁÓZKA - NIE DLA RESZTY ;];];]

Gość gość
co cie czyjas ddvpa obchodzi?tylko takie posuwasz?prawda,?a ja ci zycze zebys aids sie zaraził od tych koorvv!!!