Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biustowa mama

Duży, ładny, jedyny biust.szkoda ze tylko w ciąży :(

Polecane posty

Gość Biustowa mama

Mam 22 lata jestem w drugiej ciąży. Na swoja figurę nigdy nie narzekalam, choć też nigdy nie byłam super wysportowana po prostu byłam szczupła. Jesli.mowa biuście tez nie mialam z nim nigdy problemów. Nie byk moze największy ale mi sie podobał i dobrze cZułam sie w głębokich dekoldach. Nosiłam przewaNie miske C w zależności od producenta. W ciąży mój biust powiększył o dwa duże rozmiary.byłam zachwycona choć wiedziałam ze to tylko chwilowe i wraz z porodem i ustaniem laktajcji minie. Po porodzie wiadomo nawal mleczny powiekszyl jeszcze bardIej moje piersi co sprawiało ogromny ból przez pokaarm. Cały czas smarowalam piersi balsamem celem uniknięcia rozstępów. W sumie mozna powiedzieć ze mi sie udalo mam moze kilka rozstępów wkoło brodawek wielkości mąż 1cm więc nie jest złe z czasem zbladly i jest ok. Problem pojawił sie w momencie kiedy odstawiłam małą od piersi i biust wrócił do rozmiaru sprzed ciąży rozmiar sie zgadza piersi mocno nie obwisly bo duże nie sa ale jednak brak in takiej jedrnosci jak przed ciążą :( teraz jestem w drugiej ciąży i znowu ta sama sytuacja duży ładny jedrny kształt chciała bym zachować ten wygląd po porodzie ale wiem ze to niemożliwe i trochę mi przykro bo mając porównanie to obecny biust bardzo apetycznie wyglada :(

Gość gość
ja mam 38l. duży biust 80 DD, wciąż jędrny i piękny. Nie mogłam karmić, bo w wyniku silnego stresu, w ciągu miesiąca spalił mi sie pokarm. Nawet się nie zastanawiałam nad tym, ale po twoim poście widać, że coś za coś. Więc może się ciesz, że karmić możesz, a na biust są ćwiczenia i kremy ujęrdniające.

Gość Biustowa mama
Powiem tak no diametralnie sie nie zmienił i nadal jest ładny i nigdy bym nie miała do niego zastrzeżeń gdyby nie to ze mialam porównanie mając jeszcze większy :(

Gość gość
:) aż się uśmiechnęłam. Teraz jestem w 3 ciąży i też cieszę się pięknym jędrnym biustem, bo wiem że po karmieniu nie będzie już taki duży. Pocieszę Cię jednak że mały biust jest w dłuższej perspektywie lepszy od dużego (jestem po 30). Ja na co dzień mam 70c i pomimo 2 porodów i karmienia biust mi nie obwisł, mam nadzieję że po 3 też tak zostanie. Wolę mieć mały niż duży i obwisły ;) Ale tak swoją drogą ładny biust po ciąży powinien nam zostawać i być rekompensatą za trudy ciąży i porodu :)

Gość Biustowa mama
Nie obwisa nam bo nie jest na tyle duży aby wyglądał jak worek. Ja to się do męża smieje ze przed ciążą miałam ładne winogrona a teraz rozkoszne rodzynki :)

Gość gość
Posmaruj sobie nim głowę na powiększenie mózgu... Spamerze :/

Gość gość
Polecam serum do piersi, ujędrnia, modeluje i +2,5 cm w obwodzie. Firma Eveline. Najlepszy jaki miałam, jest mega, mega, ale to mega i kosztuje coś koło 16 zł w rossmannie. A ja co mam powiedzieć ? Piersi duże A, małe B, w ciąży pełne B. Najlepiej było przy nawale mlecznym, jak spojrzałam na piersi aż się wzruszyłam. Jednak z pewnych powodów brałam Bromergon na wstrzymanie laktacji i cycki duże A!!! A sądziłam wcześniej, że ciąża to jedyny ratunek na moje durne cycki. Dziś z wizytą u rodziców tata powiedział coś nie na miejscu. W zasadzie zawsze tak ze mnie żartował, bo byłam decha. "Na wypryski najlepszy Oksikort" jak zobaczyłam, że narzeczony wybuchł śmiechem myślałam, że wyjdę z siebie. Chooooj! Nie ma piwka, nie ma pizzy, będzie jadł suchy chleb razem ze mną, a ja biorę kredyt i idę pod nóż!!!!

Gość gość
nie dziwię się, że obwisły, skoro nosiłaś kompletnie źle dobrane staniki (tak samo, jak i pani od "wielkiego" 80DD), i to pewnie jeszcze marnej jakości (jakieś bezfiszbinowe, "rosnące" pewnie...)

Gość Biustowa mama
Eveline ma dobre kosmetyki. Aktualnie używam zielonego balsamu do ciała. Działa antycellulitowo i faktycznie się sprawdza. Dużym minusem jest efekt chłodzenia bo czasami trzese sie po nim jak galaretka. Do biustu dzisiaj znalazłam w rossmannie i miałam kupić ale jakoś odkładam to na okres po porodzie. Nie chce ich dodatkowo powiekszac

Gość sarinn
Tak, z Eveline te produkty z serii slim extreme dają dobre efekty przy regularnym stosowaniu, koszt jest niewielki i na pewno nie zaszkodzi dodać do innych zabiegów.

Gość Biustowa mama
No ja aktualnie stosuje na uda ten rzekomo wyszczuplający zobaczymy co z tego wyjdzie :)

no a żadna z Was nie myślała o powiększaniu biutu? ja zrobiłam już jakiś czas temu i nie żałuję. piersi są fajne, odpowiednią wielkość, no i super się wygląda jak ma się taką fajną wielkość :)