Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakaś baba mi dzwoni że mam sie odczepić od jej męża

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu ktoś z zastrzeżonego zadzwonił na mój numer,była to kobieta która powiedziała że mam przestać pisać do jej Przemka a ja w szoku bo do nikogo nie pisze. Nawet nie dała szans wyjaśnić bo sie rozłączyła. Dzisiaj ktoś na nr mojej 10letniej córki dzwoni,tym razem z normalnego numeru. Kobieta w tel mówi że mam zostawić jej męża w spokoju,a ja że to telefon córki i nie wiem o czym mówi. Twierdzi że wydzwaniano do niego z tego numeru przeważnie po godzinie 22:00. A ja jej mówie że od 2 tygodni nie zapłaciłam za telefon i mam zablokowane połączenia i niemożliwe żeby ktoś z tego nr dzwonił. Poza tym ja jestem ze śląska a ta pani jak się okazało z drugiego końca polski.Wyjaśniłyśmy sobie wszystko i mnie przeprosiła na koniec. Czy jest możliwe że ktoś manipuluje nr telefonu? A może ktoś w polsce ma taki sam numer? Tylko dlaczego dzwoniono na mój nr a potem na nr córki? Tydzień temu wypowiedziałam umowe w orange (tel córki) i w styczniu mam ostatnią płatność. Dziwne to wszystko. Ciekawe ile jeszcze dostane telefonów że mam sie odczepić od czyjegoś faceta

Gość gość
Też kiedyś tak miałam. Baba bardzo mnie nękała. Co chwilę z innego numeru. W końcu okazało się, że przepisała numer z komórki męża i pomyliła jedną cyferkę. Oczywiście nawet nie przeprosiła.

Gość gość
Ale rozumiem że zadzwoniłaby tylko na mój numer. A tu w krótkim czasie wydzwania też na numer mojej córki? Nie wiem czy to ta sama osoba. Ale skąd w takim razie miałaby numer mojej córki? Poza tym ja nigdy do nikogo nie wydzwaniałam i nie bawie sie w żadne romanse. Dziwne to wszystko

Gość gość
Może córkę podpytaj. Może ona bawiła się komórkami:P

Gość gość
Moja córka ma 10 lat i do kogo miałaby dzwonić i to jeszcze po 22:00? Tym bardziej teraz jak ma zablokowane połączenia od 2 tygodni. Sprawdziłam jej tel ale nic tam nie ma.

Gość gość
Ehhh skaranie boskie z tym Przemkami:( to są tacy *****cze, że później wywiązują się z tego takie nieprzyjemne sytuacje jak twoja:D

Gość gość
Twoja sytuacja przypomniala mi moja historyjke sprzed paru lat. W srodku nocy,z soboty na niedziele dostalam sms z obcego numeru ,ale poszlam spac dalej ,bez czytania. Rano smsow bylo juz kilka, z bledami jakby pisal je ktos pijany. Zostalam w nim nazwana Sonia, ktora uczepila sie jakiegos Adika i mam zostawic go w spokoju, inaczej oklepie mi miske . :-)Dzwonilam do niej ale caly czas odrzucala polaczenia, odpisujac zaraz ze z taka d***** nie bedzie rozmawiac :-) po pewnym czasie mialam jej juz dosc i poprosilam mojego ojca by nagral jej sie na poczte i pogrozil policja itp. Moj frater jak sie wkurzy potfafi miec naprawde straszny glos i dal jej taka wiazanke ze mi kopara opadla. Problem skonczyl sie jak reka ucial ale na wszelki wypadek zablokowalam jej numer.

Gość gość
Ehhh skaranie boskie z tym Przemkamismutas.gif to są tacy *****cze, że później wywiązują się z tego takie nieprzyjemne sytuacje jak twojasmiech.gif a największy Przemo *****cz to nasz kafeteryjny prawik. Ten to ***** na prawo i lewo aż wióry lecą 🖐️