Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamussssia

Mam 27 lat i będę miała 3 dzidziusia ;)

Polecane posty

Gość Mamussssia

Cześć :) Mam 27 lat i spodziewam się dziecka. Warunki mieszkaniowe wspaniałe ok 100 m2 mieszkanie i na finanse nie narzekam. Jestem w stałym związku 8 lat. Syn ma 7 lat a drugi prawie 6. Jestem w 15 tygodniu. W sumie nie obchodzi mnie opinia innych ale denerwuje mnie to że robią ze mnie patologię albo że nienormalna jakas. Dla uscislenia każde dziecko było planowane zawsze wizja odchowania dzieci w wieku 40 45 lat przemawiala do mnie najbardziej i zawsze chciałam mieć 3 dzieci przed 30. Jestem młoda dziewczyna ładna wyglądam na jakieś 23 24 lata choć wielokrotnie jestem pytana o dowód. Dla mnie ostatni dzwonek na dzieci to 30 lat. Wiem że wszem i wobec panuje moda na pierwsze dziecko 30 plus ale ja nic do tego nie mam i szanuję decyzję każdego. Tylko proszę mi uzmysłowić co w tym dziwnego że mam trójkę wymarzonych dzieci w wieku no już można powiedzieć 28 lat? Ani nie miałam 16 przy pierwszym tylko 20. Czemu ludzie nie zajmą się sobą tylko ciągle słyszę uszczypliwe uwagi? Coś jest nie tak z tym społeczeństwem :/

Gość gość
ale masz problemy, że obchodzi cie opinia ludzi, daj spokój

Gość gość
Co kogo obchodzi twoja historia? Z tego co piszesz to aż się prosisz o kafeteryjny wpier/dol, a patologią wg mnie jesteś, bo jesteś głupia, a nie dlatego, że jesteś młoda mamą.

Gość gość
I bardzo dobrze, zyczę córeczki. Ja w wieku 26 też byłam w 3 ciąży, chłopaki mieli 7 lat i rok i urodziła się córcia.

Gość Mamussssia
Nie obchodzi mnie tylko słyszę to na okrągło. Bardziej się dziwię dlaczego ludzie są tacy dziwni. Jakby mnie obchodziło nigdy bym się nie zdecydowała nawet na drugie. ;)

Gość gość
Ty też zajmij się sobą autorko zamiast wylewać nam tu swój życiorys.

Gość gość
Żalisz się czy chwalisz ? Obiad gotuj

Gość gość
Autorko a możesz konkretnie powiedzieć gdzie słyszysz te uwagi, kto je mówi i kiedy oraz najważniejsze zacytuj coś, przytocz konkretną sytuację, bo normalnie śmierdzisz tanim banialukiem i to tak słodkim, że aż rzygam tęczą.

Gość MommyLovesYou
Przestań się nimi przejmować :) Moje gratulacje! Mój plan to 2 przed 30-stką :D a mam 24 lata i jestem w pierwszej ciąży :) Chcemy założyć z mężem dużą i wesołą rodzinkę :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :D

Gość gość
Tak dziewczyno już na pewno słyszysz miliony uszczypliwych uwag, już na pewno ludzie to komentują i ci o tym mówią. Chyba ciążowe hormony ci biją na łeb totalnie. Nawet jeżeli to prawda (w co wątpię) to tych ludzi się pytaj, a nie nas tutaj na forum. Ty zwyczajnie chcesz aby cię poklepać po ramieniu i napisać "nie przejmuj się, ludzie to są tacy i siacy, a ty jesteś taka fajna" :o i tę historyjkę o metrażu mieszkania też sobie daruj, bo normalnie zaraz będę miała kafeteryjny rzyg :o weź jeszcze napisz jakie masz mebelki, kafelki i kibelki :o Jesteś infantylna do bólu.

Gość Mamussssia
W pracy w przedszkolu w autobusie wszędzie w kościele gdzie się nie rusze. Nie wcale się nie chwale absolutnie najczęściej słyszę nienormalna jesteś trzecie znowu pieluchy znowu kupki i te p*****ly. Ciągle patrzenie z politowaniem szczególnie osób które mają koło 30 lat. Jezu ludzie nie przejmuję się tylko co jest w tym nienormalnego bo nie mogę zrozumieć?

Gość Mamussssia
Gratulacje dla inteligencji osób które oceniają człowieka po tym co pisze a nie znają go osobiście. Wladnie tak się zachowują Ci ludzie o których pisze. Moje pytanie brzmiało co jest w tym.dziwnego że młoda dziewczyna pragnie dzieci. A to ze przedstawiłam warunki mieszkaniowe jako tako tylko wielkość mieszkania nie musi przecież nikogo boleć bo moje pytanie nie jest o to czy one są odpowiednie?

Gość gość
Mamussssia dziś lecz się :o tak już na pewno mówią ci, że nienormalna jesteś i patrzą z politowaniem, bo ty wiesz co kto myśli jak na ciebie patrzy. Tak wszędzie cię prześladują w kościele też hahahahaha Tak, tak zwłaszcza ci źli ludzie ok 30-stki. Autorko na moje to masz jakiś dziwny ból d..py do ludzi ok 30-stki, że takie bzdury gadasz. Głosy też słyszysz?

Gość gość
Gratuluję :) Sama mam 28 lat i drugie dziecko cw drodze. Chcialam miec dwójkę orzed trzydziestka i sie udało, wiecej nie planuję bo mamy tylko 50 m kw

Gość gość
to że Polki to roszczeniowe egoistki których omegą jest posiadanie jednego bachora baa którego wychowują obcy ludzie a one podpisują to moje dziecko :-o a największą ich chlubą to to że dzieciak po nich będzie miał kase dom i auto i będzie sikać na różane pieluszki do końca swych dni bo mamucia i tutuń wszystko bachrkowi jedynakowi zapewnią i takie tandetne zdechlaki kiedyś opanują ten kraj na to należy rzygać pokolenie świnki peppy bleeech

Gość Mamussssia
Właśnie znalazłam odpowiedź jak.ktoś ma dobrze i mu się powodzi to ludzi dotyka zazdrość. Dziękuję za te wypowiedzi i nawet nie zamierzam od tej pory przejmować się czymkolwiek bo każdy normalny człowiek życzy innym dobrze. A reszta zazdrości i umiera z zawiści.

Gość Mamussssia
Zgadzam się z gościem 15.27

Gość gość
Jezu ludzie nie przejmuję się tylko co jest w tym nienormalnego bo nie mogę zrozumieć? xxxxx A ja się pytam dlaczego nas pytasz, a nie tych ludzi, którzy ci to gadają? Mamy ci słodzić teraz czy o co ci chodzi? Ja nie wiem dlaczego ludzie tak ci mówią, nie znam tych ludzi. Swoją drogą nie wiem gdzie ty żyjesz nie wyobrażam sobie aby w moim środowisku ktos mi powiedział, że jestem nienormalna, bo będę miec dziecko albo wprost niewybrednie komentował moje życie.

Gość Mamussssia
Przepraszam samotne 30 bez dzieci źle uscislilam. Albo nie samotne. One mają najwięcej do powiedzenia na ten temat. Także w kwestii wychowywania.

Gość gość
Nie pytam złośliwie, a z czystej ciekawości? Jaki masz staż pracy? Bo to ważne.

Gość Mamussssia
Przepraszam samotne 30 bez dzieci źle uscislilam. Albo nie samotne. One mają najwięcej do powiedzenia na ten temat. Także w kwestii wychowywania.

Gość Mamussssia
Pracuje od 18 roku życia :)

Gość Mamussssia
Ok 10 lat za rok minie praktycznie od 18 roku życia

Gość gość
Mamussssia dziś ło matko nie dość, ze masz urojenia i słyszysz myśli ludzi na podstawie tego jak patrzą to jeszcze wywnioskowałaś, na podstawie wypowiedzi, że ci zazdroszę hahahaha. Kobieto mam 27lat, męża, roczne bliźnięta i dom czego mam ci zazdrościć? Po prostu rozsmieszył mnie ten kafe-opisik uprzedzający o warunkach mieszkaniowych, bo oczywiście na kafe jak idiotki sie tłumaczą to podają metraz i że bez kredytu :P Wyjmij ten kij z tyłka.

Gość gość
Wszystko fajnie tylko ile z tego co masz zdobyłaś sama? Te mieszkanie 100 metrów to za twoje, teść zasponsorował czy babcia akurat zmarła? Mnie nic do tego ile kto ma dzieci, ale jak widzę baby, które przychodzą finansowo na gotowe, a potem się chwalą co to nie one to śmiech mnie ogarnia. Miej tyle dzieci ile zechcesz, ale miło mieć świadomość, że coś poza dziećmi wniosłaś do związku.

Gość Mamussssia
Sorki nie wiem jak.idiotki na kafe się wypowiadają bo nie śledzę życia innych jak ty mamusiu rocznych bliźniąt :) napisałam ponieważ nurtuje mnie to 2 plus 2 to ideal a 3 I więcej dziec***atologia. Przepraszam ale zazwyczaj obce osoby nie znają moich warunków życiowych tylko rodzina która bardzo się cieszy a te obce rzucają zgryzliwe uwagi. Nie mówię tu o normalnych ludzi bo większość ma to w d***e. Ale niestety tak się utarlo że 3 i więcej dzieci to jakieś dziecioroby i patola. Szczególnie jak matka jest młoda. Ja nie wiem co jest w tym zlego że piszę o warunkach mieszkaniowych. Już na wstępie chciałam ominąć pytań typu jakie macie warunki a ile pracujesz a co kogo to obchodzi. Ludzie ja nie oczekuję poklasku ani podziwu dla moich warunków i tego czy się w życiu czegoś dorobiłam. Dręczą mnie te pytania i odpowiedzi niektórych nieucywilizowanych na kafe.

Gość Mamussssia
Chciałabym zrozumieć dlaczego kiedyś miało się po sześcioro i było dobrze a teraz takie p********ie o Chopinie tak bardzo mądrze ktoś tu powiedział aż powstane i zaklaszcze :) mam się pytać każdego dlaczego tak sądzi? Chyba wolę się zapytać na kafe zupełnie obcych ludzi co uważają na ten temat. Przecież nie będę tracić czasu by wysłuchiwac dlaczego ktoś tak myśli? Napisałam że mnie to drażni i tyle. Jakby mi każdy z kafe powiedział że sam by chciał mieć 5 albo że trójka Rzeczywiście to przesada bo nie masz życia i jesteś ukarana przez los zabrzmiało by inaczej niż po co chwalisz się swoimi warunkami żenada.

Gość gość
Jesteś w 15 tygodniu, więc na dobrą sprawę trzeba się przyjrzeć, zeby zauważyć jakiś tam zarys twojego brzucha, zwłaszcza teraz gdy nosi się grube kurtki. W związku z tym powiedz mi jak obca baba w autobusie widzi, ze jesteś z trzecim w ciąży??

Gość gość
Eeee ja znam lepsza od Ciebie, miala26 lat jak trzecie urodzila. Dla mnie patologia. To, ze Ty sobie tak chcialas, mnie nie obchodzi.

Gość gość
Jeszcze nie masz trzydziechy ,a ciało już zdewastowane:O cyce wydojone i skóra na brzuchu w opłakanym stanie. Gratuluję