Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia2705

okres

Polecane posty

Witam, dostałam okres w spodziewanym terminie (8.01.16) miałam przed nim typowe objawy (bolące piersi, ból brzucha itp) przyszłam do domu i tak okres sie pojawił lecz na bieliznie było go bardzo mało (był normalny czerwony), po załatwieniu się w toaleciu i powycieraniu ciągle był a potem już nie... i nie wiem co to znaczy. Dodam że brzuch ciągle bardzo mnie boli tak jak przy okresie

Gość bella   86
Ja zawsze w pierwszym dniu mam słabe krwawienie, to normalne.

czasami na początku są właśnie takie plamienia, moim zdaniem wszystko w normie

ja właśnie zazwyczaj miałam normalnie tylko ten miesiąc był dla mnie bardzo burzliwy bo myślałam że jestem w ciązy ale już to wykluczyłam. Mało piłam i jadłam nie spałam też więc to może dlatego

Gość Majka998
Ja mam dokładnie to samo! Pierwszy dzień czasem tylko kilka plamek i potem koniec, drugiego dnia się rozkręca. Ratowałam sie ostatnio już kilkoma lekami i ostatnio jakoś chciałam wziąć nospę ale się o niej nasłuchałam ze nie działa. W ogóle pomaga na bóle podbrzusza?

Szanowna Pani! NO-SPA jest przeznaczona do stosowania na różne bóle brzucha. Znajduje zastosowanie w schorzeniach ginekologicznych: bolesnym miesiączkowaniu.

Gość bede zaraz rzygał
Dziekujemy za tak barwny i szczegółowy opis tego comiesięcznego procesu samicznego, teraz przepraszam ale ide rzygać, senk ju very macz