Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie życzę sobie aby PiS rządził Polską. ROBIMY POSPOLITE RUSZENIE????

Polecane posty

Gość gość
Czytam tu niektore komentarze i sie zastanawiam,czy to jest celowa manipulacja spoleczenistwem,mysle ze tak,ci tak zwani obronicy demokracj czego tak naprawse bronia,bo napewno nie demokracj,to jest falszywy obraz wywarty przez zdrajcow narodu Polskiego,gdzie ci obronicy byli jak zawladnela mediami,urzedami,itd.po-psl,nikt wtedy nie glisil ze jest lamana demikracja w Polsce,przez ostatnie 8 lat Polska najbardziej ucierpiala,odpowiada wam jak zachodbie banki,hipermarkety beda wypompowywac pieniadze z Polski,bo mi to nieodpowiada czas naiwyzszy,zeby te pieniadze trafialy na Polskie dzieci,mam tez nadzieje ze zostana rozluczeni zdrajcy narodu Polakiego z Tuskiem na czele.

moim zdaniem KOD jest prowokacją wynikającą z dealu między Kaczyńskim a Petru, przedstawienie takie, żeby inteligentniejsze nieco, tylko nieco, osoby, które nie lubią demokracji, nawróciły się na "dobry" socjalizm. ja np. nie lubię demokracji

Gość gość
To dlatego, że TY sobie nie życzysz, ma być pospolite ruszenie?? Egocentryczka, egoistka, ślizgająca się po powierzchni życia. Podatki powinien płacić KAZDY podmiot gospodarczy, bez świętych krów. Były rząd PO zrobił wrzutę z islamistami, wiedząc ,że przerżnie wybory. Byle na złość PiSowi..Nie PiSowi- Polsce i Polakom! A ponieważ umowy międzynarodowe trzeba respektować, by być wiarygodnym, to i tę umowę też. Nowy rząd postawił swoje warunki- tylko chrzescijanie, tylko ci, którzy chcą do Polski dobrowolnie, i tylko ci sprawdzeni na wszystkie sposoby, z dokumentami. A ponieważ w UE nie ma na razie nalezytych procedur sprawdzających, to wszystko jest w fazie projektu. Na dzis mowa jest o 100 osobach... Jest demokracja, wbrew temu, co twierdzą KODowcy ubolewający nad końcem PRLu bis, i utratą intratnych POsadek. Możesz pisać, co i ile chcesz, forumowiczów reagują tylko na ewidentne głupoty. Miłego dnia.

Gość gość
kiedyś offerma coś napisał o pisie: to są socjaliści ideowi.

wiem, że jest demokracja, ubolewam nad tym. bo monarcha nie wpuściłby nam morderców tłumacząc się ogłupiając naród, że nie miał wyboru jak po i pis. a socjaliści to zwykłe proste k***y.

Gość gość
Monarchia ci się marzy? A kto miałby być królem? W Szwecji jest monarchia i co z tego? Mają problemy tak samo jak Niemcy teraz.

to że socjaldemokracji pajacują nazywając się monarchią, żeby ośmieszyć tę formę rządów to już na to nic nie poradzę. tak samo czasem nazywają się liberałami, też na to nic nie poradzę.

Gość gość
Czy rozwiazaliscie juz zagadke,dlaczego Niemcy przyjmuja tylu tak zwanych uchodzcow, "tak zwanych",bo ja nadtym pracuje i widze kilka scenariuszy dla Europy,oczywiscie wszystkie sie za siebie zazebiaja,i widze katastrofe Europy,i co najgorsze Polski,szykuje sie armia ktora doprowadzi do zaglady Europy,pomyslcie o tym co nas w krotce czeka,jesli nadal bedziemy naiwni,te rozmieszczenie tych uchidzcow procentowo na poszczegolne kraje to jest fikcja stworzona przez Niemcy,tu tak naprawde o co innego chodzi,i chyba wiem juz o co.

Gość gość
Monarchia prawdziwa? Masz na myśli monarchię despotyczną? Jak w Korei, no to k***a rzeczywiście pełnia wolności i szczęścia.

Gość gość
jakie te POmatoły są żałosne, jak się nie potrafią pogodzić z przegraną...

Gość gość
Czy rozwiazaliscie juz zagadke,dlaczego Niemcy przyjmuja tylu tak zwanych uchodzcow, "tak zwanych",bo ja nadtym pracuje i widze kilka scenariuszy dla Europy,oczywiscie wszystkie sie za siebie zazebiaja,i widze katastrofe Europy,i co najgorsze Polski,szykuje sie armia ktora doprowadzi do zaglady Europy,pomyslcie o tym co nas w krotce czeka,jesli nadal bedziemy naiwni,te rozmieszczenie tych uchidzcow procentowo na poszczegolne kraje to jest fikcja stworzona przez Niemcy,tu tak naprawde o co innego chodzi,i chyba wiem juz o co. xxx poczytaj sobie przepowiednie dla Polski, akurat Polska ma wyjść z tego cało, dlatego nie musimy się martwić, nam nie grozi inwazja islamska, innym krajom Europy - tak. Przepowiedni jest kilka i w każdej się powtarza to samo, że Polska będzie bezpieczna (Nostradamus, Klimuszko itd.), a ponadto Polska ma być kiedyś światowym mocarstwem, mają się uczyć języka polskiego na całym świecie.

Gość gość
a ja nie życzę sobie żebyś mieszkał w tym kraju, wypier.. do Niemiec, islamiści nauczą cie pokory..

Gość gość
Najbardziej rozczarowują mnie polskie media, które na siłę próbują wmawiać nam jacy ci uchodźcy są biedni i żeby ich nie oskarżać o gwałty, że to była pewnie jakaś prowokacja, żeby oczernić imigrantów. Takie właśnie argumenty padały dzisiaj w Polskim Radio Programu 1. Myślałam, że mnie krew zaleje. Aha i jeszcze, że internauci są tacy okrutni, że wypisują takie okropności na biednych arabusów z Kolonii. No ludzie trzymajcie mnie, bezczelność ludzka nie zna granic.

Gość gość
Broken a w Kościele katolickim mówią, że jedyne prawdziwe królestwo, to jest królestwo niebieskie. :-)

Broken a w Kościele katolickim mówią, że jedyne prawdziwe królestwo, to jest królestwo niebieskie. usmiech.gif x jesteś blisko tego o czym mówię. ale nie będę debilom tłumaczyć historii Europy