Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelosaa

co ubrac na chrzest pomocy

Polecane posty

Gość angelosaa

witam jestem mama cudownego 2 miesiecznego synka w lutym mam chrzest i pewnie bedzie zimno , jak myslicie jaki zestaw bylby dobry aby ubrac na ta okazje myslalam o sukienkce czarnej z bialym bolerkiem , czarne grube rajstopy i czarny plaszczyk czarne szpilki lub eleganckie czarne spodnie i koszula, plaszcz czarne szpilki mam straszny dylemat poniewaz w kosciele pewnie bedzie zimno i kurtki nie zdejme a oby dwa zestawy jednak sa czarne i nie wiem w ktorym byloby najlepiej , po kosciele idziemy na uroczystosc do restauracji bardzo prosze o pomoc

Gość gość
białe bolerko (?!) do czarnej sukienki- dramat

To zalezy w czym Ci będzie wygodniej. Ja bym byla za zestawem ze spodniami, tym bardziej jesli mówisz ze sa eleganckie :) Wygoda jest nieoceniona, a poza tym na zimna pogodę lepiej zakryć nogi niz w sukience. I na zdjęciach lepiej wyjdą spodnie. Zreszta w co byś sie nie ubrala to najważniejsze żeby uroczystość sie udala, tego Ci życzę :>

Gość gość
witam jestem mama cudownego 2 miesiecznego synka w lutym mam chrzest i pewnie bedzie zimno , jak myslicie jaki zestaw bylby dobry aby ubrac na ta okazje myslalam o sukienkce czarnej z bialym bolerkiem , czarne grube rajstopy i czarny plaszczyk czarne szpilki lub eleganckie czarne spodnie i koszula, plaszcz czarne szpilki x synkowi?