Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego grubasy ciągle szukają wytłumaczenia zeby sie nie odchudzać????

Polecane posty

Gość gość

Jak nie święta, to pada deszcz, snieg albo upał, zawsze coś przeszkadza w aktywności fizycznej. Ogarnijcie się ludzie bo co roku więcej ludzi z nadwagą co widać e szczególności wiosną kiedy zdejmuje się zimowe puchowe kurtki. A teraz najlepszy okres na odchudzanie żeby nie wsydzić się wiosną za swój podskórny tłuszcz!

Gość gość
tez tego nie rozumiem :O - postanowienia, zaczne od nowego roku, no wiec zaczeliscie czy czekacie do wiosny ? - za goraco, za zimno snieg i mróz, jesień deszcz - nie umiem pływać, fitness drogi i tak w kolko :O wystarczy zaczac słodzić połowe mniej, przestac kupowac chipsy, batony, czekolady i juz waga zacznie powoli spadac nawet siedzac w domu Jest tyle diet, setki, przy żadnej nie potraficie wytrwac? no to bądzcie grubasami :D

Gość gość
Aby taki cudny popapraniec mogl czuc sie lepiej i zadawac takie pytania

Gość gość
Albo śmieszne tłumaczenie "nie jestem gruba z obżarstwa tylko przez chorobę" :D

Gość gość
wreszcie porządna odp. nie jestem sama w swojej opinii:) jak można świadomie się zapuszczać???każdy człowiek który lubi zjeść(jak ja:)) ma tez lustro. I w pewnym momencie coś zaczyna się nie podobać w jego odbiciu...w końcu mówi dość kalorycznemu jedzeniu.. Na prawde podziwiam grubasków którzy się okłamują ze fajnie wyglądają albo ze wygląd nie jest najważnieszy.... Oczywiście ze mają racje ale "jak cie widzą tak cie piszą"

Gość gość
Popapraniec???????????co to znaczy?? zadaję pytanie i czekam na sensowną odp, czyzby kompleksy się odzywały??Słowo Grubas nie jest obraźliwe a popapraniec sądzę ze tak!

Gość gość
Akurat był gruba.3 miesiace po porodzie przytyłam 30 kg Nieobzeralam sie jakos tak wyjatkowo Wykączylynie diety,gimnastyka i te pierdoły,max 5 kg zeszło.Po dwoch latach trafiłam na dobrego ginekologa i okazalo ze mam powazne probly hormonalne.Dwa lata leczenia,zdrowr jedzonko i ruch ten sam i echodze znowu w 38.Ale obelg,smiechu i obgadywania mie zapomne

Gość gość
G****o cię to obchodzi,pilnuj się lepiej żebyś sama nie przytyła idiotko.Jak masz zaburzenia hormonalne to żadna dieta nie pomoże, a kilogramów przybywa. Gdyby ludzie byliby mniej wredni wszystkim żyłoby się lepiej.

Gość gość
wystarczy zaczac słodzić połowe mniej, przestac kupowac chipsy, batony, czekolady i juz waga zacznie powoli spadac nawet siedzac w domu xx od urodzenia nie slodze napojow, nie jadam chipsow, batonow, cukierków, pączków, tlustego miesa i sosow, nigdy nie smażę w panierce, nie pije coca coli itp, alkohol raz na rok, nie jem w Mc Donalds i takie gadki o "odstawianiu" tylko mnie wkurzają, zwlaszca, jak widze , jak moje chude koleżanki obżeraja sie ciachami i lodami. Zreszta zobaczcie w cukierniach - czy nie ma tam chudych? a kto kupuje te cala scmieciowke w marketach? Tez tylko chudzi? Ludzie maja rozna budowę ciała ( nie mowie o jakiejs patologicznej otyłości) sa grubsi i chudsi, tak jak sa wyzsi i nizsi- czy wysocy sa dlatego,ze duzo jedli w dzieciństwie?

Gość gość
Ale co wam przeszkadzaja grubasy? Ja lubie wlasnie grube dziewczyny, bo sie przy nich czuj***ardziej atrakcyjna :D i moge sie dowartosciowac :D

Gość gość
chcesz wiedziec? sprobuje odpowiedziec ci na to pytanie ja mam kompletnie gdzies swoj wyglad, i choc dlugo bylam chuda widac bylo mi kosci to nie przeszkadzalo mi to, teraz przytylam mam cellulit mam sflaczaly brzuch, jem jeszcze wiecej i tyje i wiesz co? dalej mnie to nie obchodzi, nie interesuje sie swoim wygladem, olewam go, jak komus sie nie podoba to niech na mnie nie patrzy, lubie jesc, smiac sie i gowno mnie obchodzo to co ludzie sadza o moim wygladzie, slysze ze powinnam cwiczyc, jesc zdrowiej, malowac sie, ubierac kobieca itp itd ale mnie to nie rusza i robie tak jak mi jest wygodniej. :)

Gość georgiahej
niektórzy z czystego lenistwa i żeby zaspokoić własne sumienie, a niektórzy sa chorzy i nawet najlepsze diety cud nie pomoga im schudnąć. Np ja przez problemy z układem pokarmowym zawsze miałam nadwagę, pomimo stosowania specjalnej diety, ćwiczeń, które często są wykluczone albo nie mogą być zbyt wymagające, leków itd dopiero poważne leczenie szpitalne, wielomiesięczne przyniosło efekty - tzn, mój ogranizm zaczął funkcjonować prawie tak jak organizm zdrowego człowieka (normalnie nie będzie nigdy!), więc mogłam sprobować swoich sił, powoli wracałam do formy po operacjach, chodziłam na masaże, nie męczyłam się już tak szybko więc mogłam pozwolic sobie na więcej ruchu nić dotychczas, oczywiście dietę musiałam trzymać zgodnie z zal lekarza, ale dołączyłam do niej piperine forte i teraz nie dość, że po operacjach nie ma już śladu, to po mojej nadwadze też niewiele zostało. Nie ma co oceniać, że każdy szuka wymówki :)

Gość ambrozja732
Sama byłam otyła i wiem że grubsze osoby wmawiają sobie,że wszystko jest ok że nie wyglądamy źle i że dobrze się czujemy a to wszystko bzdura;/ sama sobie wmawiałam,że ja siebie akceptuję a co do czego to wstydziłam się wyjść na plażę w bikini więc nie akceptowałam siebie;/ ale w końcu jakoś mój narzeczony uświadomił mi że przez tą moją nadwagę możemy nie mieć dzieci a w końcu będę na wózku bo z wiekiem już będzie mi trudniej schudnąć ale zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam również regularnie jeść plus wychodzić na spacery wieczorne i tak schudłam 40kg w 5 miesięcy!

Gość gość
Popatrz na statystyki, moze z 5% 'diet' dziala, wiec wiekszosc bedzie sie odchudzac 19 razy zanim ty zauwazysz jakiekolwiek efekty. Problem w tym, ze wszystkie promowane 'diety' z zalozenia sa zle skonstruowane, ludzie maja non stop do czynienia jak nie z reklama zarcia (ktora dla nich przeciez bedzie tak silna jak pociag pijaka do flaszki), to z bezwartosciowymi 'poradami' jak zrobic sobie wieksza krzywde odchudzaniem. Nie bez powodu otylosc uwaza sie za chorobe, ale jakos nikt analogicznie nie wypowiada sie o chorych na raka, ze maja go na wlasne zyczenie, a przeciez jakis tam wplyw na to maja.

Gość tomaszczyzo
-najpopularniejszy preparat wspomagający odchudzanie w polskim internecie. -Produkt szturmem zdobył europejski i amerykański rynek, a od 2012 dostępny jest również na polskim rynku. -Starannie dobrana lista składników wspomaga każdą kurację odchudzającą, a poziom satysfakcji wśród klientów jest tak duży, że większość z nich wraca po więcej! -Wysoka jakość produktu sprawiła,ze każdego miesiąca tysiące osób szuka tego produktu w internecie. WIĘCEJ O PRODUKCIE I ZAMOWIENIA NA STRONIE: http://nplink.net/ysbgU7Jk

Gość gość
generalnie preferuję pogląd - gość 2016.01.08 szukanie wymówek czy wytłumaczeń żeby się nie odchudzać jest tak samo głupie jak szukanie swojego wizerunku w kimś innym, większość ludzi siebie nie akceptuje i dąży do jakiejś mgliście określonej doskonałości przedstawianej /w przypadku kobiet/ jako jakaś zakonserwowana figura woskowa lub /w przypadku mężczyzn/ jako aktualnie będący na topie sportowiec, swoją drogą dziwne że nikt nie dąży by wyglądać jak Małysz ;P, nie odchudzam się bo nie chcę wyglądać jak ktoś tylko chcę wyglądać jak ja i wystarczy

Gość gość
To niestety prawda. Większość osób to próżne fleje! objadaja się na potęgę. Jak możecie być tak ochydni! Tłuszcz wylewajacy się. Czy chlop czy baba tosamo. Ludzie dbajcie o siebie!