Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona30

lookbook

Polecane posty

Gość zagubiona30

dziewczyny po kilku latach toksycznego zwiazku uwolniłam się i zaczynam życie od nowa! zamierzam znów bawić się,wychodzić ze znakomymi itd tylko problem w tym ze po kilku latach toksycznego związku zupełnie wypadłam z obiegu-i nawet niewiem jak sie powinna ubierac kobieta na takie wyjscia Mam 30 lst,nienajgorsza figurę 60kg/168 cm poprosze serdecznie o rady Jak ubieracie sie np do klubu,błagam o jakies zdjecia i linki przez cały czas zwiazku praktycznie nigdzie nie wychodzilismy(partner cierpiał na chorobliwą zazdrość,nawet niechce mi sie pisac o tym piekle) Dziewczyny pomóżcie Mam nadzieję ze stworzymy taki sobie lekki temat :)

Gość gośćxxxx
sama już sobie podałaś odpowiedź w tytule wątku, wejdź sobie na lookbook.nu ;) ja generalnie wybieram klasykę. Z tym można fajnie kombinować. Poza tym - nie lubię spodni. Całe życie w kieckach :p

Gość zagubiona 30
no własnie dałam temat bo przegladam teraz kookboki Zary i Mango..i jakies to takie dziwne..brzydkie chyba :) Tak sie ubieracie jak dziewczyny w tych lookbokach?

Gość gośćxxxx
To zależy chyba od modelki. Jak nie wiem w co sie ubrać to często wchodze na główną lookbook.nu i zaraz mi coś przychodzi do głowy. Dość blisko mi do niej http://lookbook.nu/celebritiesfashion choć ostatnio się rozleniwiłam i zakładam jakieś luźniejsze ciuszki. W h&mie były fajne, luźne, bawełniane kiecki do połowy uda, z krótkim rękawkiem, w różnych kolorach. Kupiłam czarną, ciemnoszarą i jasnoszarą. Dlatego, że stawiam na stonowaną bazę. Do tego noszę w zależności od humoru, albo długi sweter z kapturem, taki oversize - bo jest mi tak wygodnie i np. jakieś sportowe buty. Albo np. jeansową kurteczkę, czy jakąś inną skórkową i skórzane buty, do tego kombinując ze skarpetkami wystającymi z klasycznych czarnych oficerek ;) ostatnio wyhaczyłam czarne skarpy w h&m ze srebrną nitką i tak sobie je noszę do tych butów z zamiłowaniem :D

Gość gość
moze idz z tym pytaniem na wizaz yu nie ma przyjemnych luznych tematów zaraz sie dowiesz ze jestes dz... , serio radze nikt ci tu szczerze nie doradzi

Gość zagubiona 30
goścxxx własnie o cos takiego mi chodziło! ładnie ,kobieco ale bez wulgarnej przesady,teraz szukam podobnej do siebie :)

Gość gośćxxxx
To się cieszę :D generalnie wszystko zależy od tego czy masz talię, czy nie. Jeśli masz to super, masz większą swobodę, jeśli nie - to po prostu ją podkreślaj sukienkami, paskami i tyle :D Powodzenia

Gość annik87
Autorko te lookboki Zary to chyba najgorsze z mozliwych Ładne rzeczy potrafią odpychajaco zestawic i sfotografowac :/ a co powiecie dziewczyny na te ubrania od Kasi Tusk? z MLE Podobają wam się