Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywał mnie dziś facet na ulicy a ja spanikowałam i uciekłam

Polecane posty

Gość gość

zagadał do mnie chłopak/facet starszy ode mnie, moze 30 letni, taki ''byczek'' w typie kulturysty, uroczy usmiech mial, siedzialam sama na przystanku, pytal o autobus czy juz byl, zagadal mnie czy u kogos byłam ? (siedzialam na pętli pod szpitalem), myslalam ze to jakis natret cos chce, odpowiedzialam tak, spojrzalam na niego i zobaczylam super goscia, bardzo otwarty, pewny siebie, zachowywal sie tak jakby mnie znal a ja nie wiedzialam co powiedziec :O odpowiadywalam tylko pojedynczymi slowami, po 10 minutach widzialam ze jedzie moj autobus, a on do mnie czy chcialabym sie kiedys jeszcze spotkac ? moze podam mu swoj numer, maila albo on swoj ? a ja jak wryta stałam i mowie ze nie jestem stąd, musze wracac do domu :O co bylo klamstwem, sparalizowalo mnie, autobus podjechal i wsiadlam, nawet nie spojrzalam na niego przez szybe, wskoczylam szybko i sio :O beznadziejna jestem prawda?

Gość gość
muj wiek czy wąs cisie niespodobal:-(

Gość
Beznadziejna, ale nie aż tak jak ja... 🖐️

Gość gość
dobrze zrobiłaś to *****cz

Gość
czasem jak jestem nie w humorze to co najwyżej krzywo się spojrze i olewam,zbywam-nawet jaK mi się spodoba-jakoś odruchowo...więc ja dopiero jestem nienormalna...:) Chyba że mam dobry nastrój-przede wszystkim na flirtowanie-chociaż ostatnio baaardzo rzadko.:)

Gość gość
dobrze zrobiłaś to *****cz x no i ? miałaby co wspominać, bo do stałego związku mozna poznać tylko łosia lub frajera ciamajde :O im bardziej beznadziejny facet tym bardzi chce związku

Gość wy tępe suki
baby to ku/rwy, same nie podrywają, a jak ktoś do nich podbija to go zlewają!!!! Wy tępe suki je/bane, was tylko trzeba traktować jak gòwno lać po ryju, bo tylko to lubicie, a ty autorko jesteś tępa ci/pa, kłamiesz i nawet nie powiedziałaś gościowi że dziękuje ale nie interesuje mnie obecnie. A ta stała jak wryta, i się tylko gapiła, a facet tylko pomyślał no tak, następna umysłowo chora uciekła ze szpitala. Starą panną zostaniesz i taki finał twojego żywotu.

Gość gość
autorka to stara panna na praktykach, przygotowania trwają

Gość gość
powie że jesteś brzydki xd