Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie bez Ciebie nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość
Ajgor to nie koke

Gość gość
Tja Władcą też nie był, Milutkiem też nie był, Kubą też nie był, Amstafem też nie był, Ponurym też, Wesołym też, Absztyfikantem też??? i Dickiem Traycy też nie jest. Tja &To Wilk był tymi nickami. Chory czubek jesteś Kokos , to jest poważne zaburzenie psychiczne.

gość dziś Uśmiechasz się ale przez łzy. :( Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale też zaangażowałem się w pewien wydawało się nieśmiertelny związek. I taki był i tego nikt nam nie odbierze, ale... To Twoje życie i jest tym pełniejsze, jak potrafisz go przeżyć niezależnie od innych. :)

Gość gość
Uśmiecham się zupełnie naturalnie.cierpię jedynie wewnętrznie. Jestem silna. Nie będę już nawet płakać, bo niczego to nie zmieni. Wiem, ze nie jestem jedyna, która kochała :) Wiem,.ze takie jest życie. po prostu nie spodziewałam się. Dlatego trudno się z tym pogodzić. Racja. Mogę cieszyć się tym, co było :)

Gość gość
22.17 to jest wpis Kokeja a ten ze "spox" mój a ja Kokejem nie jestem tylko kimś znajomym :-D z dawniej:-)

Gość gość
Wypad z wandami i kokejami

gość dziś Każdy tak pisze, że jest silny a kończy zasrywając forum z rozpaczy, bo im w życiu nie wyszło. :O Mam nadzieję że się w miarę ogarniesz i nie dołączysz do tego klubu. :O Wypłacz się w poduszkę a jak dojrzejesz, to znajdziemy Ci nowego faceta, tylko nie skacz z Poniatoszczaka ;) 🖐️

Gość gość
Nowy dobrze gada :-)

Gość gość
Tak teksty do kobiety w sam raz.debil

Gość gość
:O

No co? Staram się odwrócić Jej uwagę od problemu, który Ją dręczy zastępując innym, który ma pokazać, że warto się o Nią zabijać, bo to nie jakiś zgorzkniały człowiek a kobieta, wrażliwa ale silna :)

Gość gość
Nie łam się.nie ten to inny.