Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie znajde dziewice do stałego zwiazek u?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Dziewice są tak cenione ? Czym jest telegonia? Jest to stosunkowo młoda teoria głosząca, że potomstwo samicy, niezależnie od ojca, wykazuje pewne cechy jej pierwszego partnera seksualnego. Parter ten miałby według owego prawa odciskać coś w rodzaju stempla biologicznego na jajnikach kobiety. W przypadku zwierząt hodowlanych, owe dziedziczenie widoczne jest głównie po cechach zewnętrznych. U ludzi natomiast, telegonia objawia się przede wszystkim w cechach charakteru dziecka. Warto zwrócić uwagę na to, że dziś, w czasach niespotykanego dotąd przyzwolenia na rozwiązłość seksualną, coraz częstsze są konflikty pokoleń, wynikające z wzajemnego niezrozumienia rodziców i ich dzieci.

Gość gość
Idz do Tesco. Dzisiaj w promocji były...

Gość gość
gdzies jeszcze ?

Gość gość
W Pismie Świętym małżeństwo powstawało w momencie utraty dziewictwa. Każdy następny partner życiowy był już cudzołóstwem. Warto czytać Pismo Święte bo tam jest Boża Prawda o życiu

Gość gość
W Pismie Świętym małżeństwo powstawało w momencie utraty dziewictwa. Każdy następny partner życiowy był już cudzołóstwem. Warto czytać Pismo Święte bo tam jest Boża Prawda o życiu

Gość gość
Pytanie nie bardzo logiczne (gdzie znajde dziewice do stalego zwiazku?). Po co ci dziewica do stalego zwiazku? Jestes jeszcze w przedszkolu a juz umiesz pisac? Chcesz sie z nia ozenic czy wstawic za szklo? Takie kobiety (przepraszam- przedmalzenskie dziewice, ktore cnote zachowaly dla meza) mozna podzielic na trzy kategorie: 1. Te co zdradzaly swoich mezow 2. Takie co zdradzaja swoich mezow 3. i takie co beda zdradzaly swoich mezow. A taka kobieta co juz wiecej w sobie miala i wybierze ciebie, zostanie dlugo z toba w stalym zwiazku. Wierz mi.

Gość gość
Dokładnie... kobieta, która nie jest dziewicą, ma porownanie i wybierze na partnera takiego, jaki faktycznie będzie jej odpowiadał. I jest w stanie naprawdę pokochać i nie zdradzać. Mówię też o sobie. Dziewica owszem, do 1 może stosunku nie zdradzi Ale w końcu zapragnie innego. To naturalne. A jeszcze jak wyjdzie za mąż za pierwszego i dorobia się dziecka, to obudzi się w niej taka frustracja i zacznie sypiac z kim popadnie albo odejdzie z dnia na dzien do innego.

Gość gość
Co za brednie...Akurat sama po sobie wiem, ze nawet jakbym zostala tylko z jednym i bym go kochala calym serduchem to bym go nie zdradzila. Tutaj to nie kwestia tego, ze dziewica zapragnie innego a zaorana przez wielu partnerow bedzie z nim na zawsze. To jest kwestia zasad moralnych, charakteru, osobowosci. Tutaj nie ma reguly wszyscy jestesmy inni bo np ta, ktora byla z wieloma tez moze zdradzac albo i nie tak samo z dziewicami.

Gość gość
Czego to nie wymyślą zakompleksieni faceci... powiem ci gdzie tkwi przyczyna charakteru dziecka : w genach. zalozmy ze...Partnerka może mieć dobry charakter, spokojny itd, jej najbliższa rodzina także, u Ciebie jest tak samo a nagle dziecko w ogóle pod tym względem nie pasuje, rodzi się "inne".. ktoś może ukrywac swój charakter, albo ma już "wycwiczony " i gdzieś tam zdusil/a głęboko swoje prawdziwe ja (lata praktyki) i tyle , zagadka rozwiazana. Nie wiadomo też, jacy byli przodkowie. Opowieści to nie wszystko. Sperma pierwszego nie zostaje w środku, i nie czeka do momentu zapłodnienia by "naznaczyc "cudze dziecko :D nie wierzę też w żadne opowieści overnatural :D jak i każdy inteligentny człowiek :D a na koniec... Moja mama miala podobno tylko 3 facetow przed moim tata a jej mezem. I co? Jej pierwszy był łagodnym, skromnym, niesmialym człowiekiem. Mój tata jest jego przeciwieństwem. Ja jetem jego odbiciem charakterologicznym i lustrzanym. Zaś moje rodzeństwo to wykapana mama. Twoja teoria legla w gruzach :P :D Większej głupoty nie słyszałam, autorze, zafundowales mi dobry początek dnia hihihi ;)

Gość gość
moralnosc moralnoscia,ale jak do głosu dojda prawdziwe zadze i pewna świadomość to nie ma zmiłuj się ..

Gość gość
Sraliz mazgaliz.:D

Gość gość
W Pismie Świętym małżeństwo powstawało w momencie utraty dziewictwa. Każdy następny partner życiowy był już cudzołóstwem. Warto czytać Pismo Święte bo tam jest Boża Prawda o życiu x 1.: Utraty dziewictwa kobiety tak? Udowodnij mi, ze wsrod mezczyzn NIE ma zjawska telegonii. Po drugie, wyjasnij ktory to jest moment dokladnie, kiedy kobieta dotknie penisa, wlozy do reki, buzi, pochwy? Kiedy?

Gość gość
Znam takiego, też tylko dziewice a reszta to nie warta spluniecia,odtracil fajna dziewczynę a ożenił się z dziewicą która doprawiła mu rogi już 2 lata po ślubie ,a tamta jest szczęśliwa mężatką, szanowana i kochana od 8lat. Teraz pluje sobie w brodę ale cóż młody już nie jest. Zrobił się taki zgorzknialy, jeszcze bardziej niż wtedy był. Racja autor jest zakompleksiony i niemyslacy

Gość gość
Dziewictwo to jedyny wymog wobe kobiety Autorze ? Szalenstwo :D

Gość gość
może w bibliotece? Albo w oazie.

Gość gość
gość dziś Dziewictwo to jedyny wymog wobe kobiety Autorze ? Szalenstwo X Jedyny wymog a juz sa problemy by kogos poznac. Autorowi chodzi raczej o to by kobieta nie byla rozwiazla i miala partnerow na poziomie a dzis to patole sa obiektem westchnien kobiet no ale kobiety tez sporo spadly jesli chodzi o ich poziom.