Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prawiczkowi seks może nie wyjść na tyle, że w ogóle do niego nie dojdzie?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o konkretne odpowiedzi. Na mój rozum nawet jeśli dojdzie za szybko, np. jeszcze przed stosunkiem, to zaraz znów będzie gotów, jak to młody chłopak. A może być tak, że mu wcale nie chce stanąć i po prostu nie da się uprawiać? Czy to możliwe w młodym wieku i u zdrowej osoby? I jeszcze: czy takie problemy mogą być oznaką, że bardzo mu na dziewczynie zależy, np. strasznie mu się podoba jej wygląd, i dlatego tak na niego działa?

Gość gość
Może tak mocno chcieć, że odbycie stosunku okaże się niemożliwe. Nie ma w tym nic dziwnego.

Gość gość
Ale bzdury wypisujesz. Wytrysk przed seksem? Skąd to wzięłaś? Ludzie!

Gość gość
prawiczkow dziewczyny nie chcą,nawet dziewice nie chcą. ja przed 30 stką i nim jestem. i wiem ze nie chcą po sobie..

Gość gość
Oczywiscie że może być wytrysk przed seksem, od samych pieszczot czy myslenia nawet :/ z takim wytryskiem nawet nie prawiczek może mieć problem, czytałam o tym niedawno. No ale to jak, jest tak napalony że absolutnie mu nie stanie? Serio może tak być?

Gość gość
jak pierwszy raz bzykałem moją starą jako prawik to było 7 razy, po 2 razy o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz.

Gość gość
jak pierwszy raz dziewczyne nago zobaczy to moze miec od razu.

Gość gość
No właśnie. Ale przecież nawet jak za wcześnie ma wytrysk to po jakimś czasie powinien być znów gotów do akcji prawda?

Gość gość
w tym samym dniu na pewno nie będzie gotowy

Gość gość
hehehe no i co jeśli nawet, Ech dzieci

Gość gość
Dlaczego nie? Przecież nie raz uprawia się seks z wieloma stosunkami. A im młodszy, tym więcej może

Gość gość
hehehe no i co jeśli nawet, Ech dzieci x Pewnie że nic z tego. Nie pytam żeby się naśmiewać czy coś, po prostu obiła mi się o uszy taka historia i się zdziwiłam, nie znam się na tym, to pytam.

Gość gość
Myślałam, że tutaj dostanę wyczerpującą odp, tyle się tu mówi o prawiczkach ;)

Gość gość
Po 10 minutach znów zwarty i gotowy :)

Gość gość
Ale ja wiem że nie wyszło całkiem. No chyba że zaniechali prób po tym falstarcie. Czy może nie chciał stanąć? Może tak być w młodym wieku?

Gość gość
zawsze miałem tak, że gdy się masturbowałem to bardzo długo musiało trwać aż się spuściłem. Moi koledzy strzelali po minucie a ja czasami męczyłem nawet pół godziny i dopiero był strzał. I myślałem, że to źle. Ale gdy kochałem się pierwszy raz z kobietą okazało się, że to moje długie dochodzenie okazało się super, bo kobieta szczytowała kilka razy a ja dopiero po godzinie doszedłem. Więc prawiczkowi może wyjść pierwszy seks

Gość gość
mój pierwszy raz był dawno i byłem tak zestresowany, że gdy dziewczyna wyjęła mi ze slipków ledwie dotknęła to strzeliłem na pościel. Ale potem, drugi raz stanął i już doszło do normalnego razu ale też zbyt długo nie wytrzymałem... Dopiero z czasem nauczyłem się panować

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie

Gość gość
Szybko można pozbyć się problemu z portalem sexrandki.ovh gdzie są fajne kocice:)