Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat stary jak świat. Przyjaźń damsko męska

Polecane posty

Gość gość

Mówi się, że nie istnieje. Uważam inaczej. Mam przyjaciela, który wcześniej był znajomym, kolegą a teraz to już przyjaźń. Rozmawiamy ze sobą na każdy temat, a on bez problemu otwiera się przede mną, mimo że wcześniej zgrywał macho. Jakie macie doświadczenia w tym temacie?

Gość gość
nie mamy

Gość gość
To proste. Jezeli nie pociagacie siebie nawzajem i nikt z Was nie wyczuwa otoczki o zabarwieniu sexualnym to czemu nie. Jednak przewaznie jest tak, ze jedna ze stron predzej czy pozniej bedzie chciała czegos wiecej.

Gość gość
Haha, też uważałam inaczej. Był moim przyjacielem przez 3 lata, właśnie przestaje nim być, bo oboje zaczęliśmy się angażować :P chociaż dobrze, że oboje, a nie jedno. Nie ma takiej przyjaźni, teraz jestem pewna. Miałam takich kilka i zawsze faceci się we mnie zakochiwali, na szczęście mieli na tyle rozumu, że nie mówili, bo ja nic nie czułam do nich, ale to się wie.

Gość gość
A co jeśli każda ze stron ma już partnera? To znacznie zmienia postać rzeczy.

Gość gość
Otoczka może i jest ale ostatnio usłyszałam, że dużo cenniejsza jest dla niego nasza znajomość niż jakieś tam łóżkowe przygody, które mogłyby wszystko popsuć. Poza tym jesteśmy w związkach.

Gość gość
jeśli kobieta ma faceta to inny facet nie chce się przyjaznic z taką kobietą, to obłudne cwele

Gość gość
A jeśli jednak chce się przyjaźnić?