Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

KONKURS Z NAGRODAMI!!! Ewelina wieci cyckami!

Polecane posty

Zadanie dla Pań i Panow! Nagrodą będzie moje erotyczne zdjęcie oczywiście z zamazana twarzą lub fachowe obrobienie zdjęć, które można wrzucić na fejsa, insta na co chcecie. Wybiore najlepszą odpowiedź Zadanie jest proste, moja przyjaciółka zbyt lekko podchodzi do alkoholu, który może przeszkodzić jej w drodze do sukcesów. Waszym zadaniem będzie dokończenie zdania w sposób humorystyczny, ironiczny lub nawet chamski. Dokończ zdanie: DZIEWCZYNO NIE PIJ BO... do roboty!

Gość gość
Dziewczyno nie pij, bo Ci powiem, że cię potem pije w kroku. Zwracam uwagę na dwuznacznik, który trzeba specyficznie wymawiać: Ci powiem / Cipo wiem, Oraz: dwa znaczenia słowa „pije” – w naszym wypadku chodzi o „niewygodę, ucisk” – co może mieć zarówno podtekst erotyczny, jak i fizjologiczny, dwa znaczenia słowa „potem”: później, oraz od potu – więc to też trzeba specyficznie akcentować i różne znaczenia podobnych zwrotów "że cie/ rzycie/ życie" Jednym słowem ten sam tekst można wymawiać na wiele różnych sposobów, zależnie od okoliczności. Odnośnie cycków Eweliny – to z samego oglądania niewiele jest pożytku. Pozdrawiam Sinuhe3@poczta.onet.pl