Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onjejjemuona

Facet szuka prezentu dla koiety

Polecane posty

Gość onjejjemuona

Cześć wszystkim, mam nadzieję że mi pomożecie. Usiłuje znaleźć prezent dla dziewczyny ale to dla mnie i tak trudna sprawa a po świętach jak się pomysły zrealizowały i tym samym wyczerpały to już dla mnie jest tym bardziej nieosiągalne. Może któraś zechce mniej więcej pomóc naprowadzić?

Gość gość
Wiem ze to zbyt mało oryginalne, ale moze bizuteria piękna jest cała z kamieni svarowskiego, cieżko mi cokolwiek powiedziec boo... nie znam jej a nawet nie idzę jej zdjecia i nw na jaka okazję napisz cos wiecej, jakie ma hobby? ile lat?

Gość onjejjemuona
Też racja, przepraszam nie pomyślałem. Magda ma 29 lat, pracuje w administracji i taka całkiem normalna z niej dziewczyna. Na internecie często ogląda jakieś blogerki itd ale niestety moja wiedza w zakresie kosmetyków i mody jest zerowa i gdybym miał jej coś kupić skończyło by się to pewnie kompletną porażką.

Gość gość
Myślę, że taka praca jest męcząca nie tylko dla ciała ale tez dla ducha, moze wiec warto pomyslec o jakimś wypadzie z ukochana jakiś weekend w SPA? Teraz po jej opisie moja wczesniejsza odpowiedz wydaje się zbyt błaha :P Pozdrawiam

Gość gość
Właśnie, wypad do spa, seria kosmetyków odprężających, relaksacyjnych. A biżuteria i kwiatek zawsze się nadają, chyba że ktoś w ogóle nie nosi biżuterii, ani nie lubi kwiatów ciętych, ale dla pozostałych, to myślę, że zawsze można kupić na każdą okazję. Możesz ją wziąć do kina, teatru, opery. Na wycieczkę do innego miasta w Polsce albo poza nią. Zależy co lubi, na łono natury (choć pogoda nie bardzo), czy na zwiedzanie miasta, albo muzeów czy czegoś.

Gość pasla
też bym się skłaniała ku kosmetykom ale nie z wyższej półki tylko całowicie naturalny jakiś, organiczny. te zawsze dobrze pachną, wchłaniają się itd no i mniejsza możliwość uczuleń.

Proponuję miły wyjazd na weekend razem lub do spa,kosmetyki naturalne (ja kupuję na Organeo zawsze) lub eleganckie kolczyki.Może być też elegancka torebka ze skóry w modnym kolorze np kobaltowym :)

Gość gość
masaz, ksiazki, bizuteria

Gość Dk98
Bielizna ! Markowa :) wygodna i do wykorzystania ! :) każda kobieta się ucieszy :) http://www.ekubas.pl/

Gość gość
Może kup jej jakiś naszyjnik, kolczyki albo bransoletkę, najlepiej jakąś delikatna srebra. Możesz odwiedzieć www.rzeszowski-jubiler.pl , maja duży wybor. A kobiety kochają takie rzeczy wiec na pewno się jej spodoba.