Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabkowanie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj u mojej corci wyczulam ostra koronkę - dolna jedynka , niestety nic jeszcze nie widać . tak siezastanawiam czy najgorsze przed nami czy ta koronka juz przebiła dziaslo i teraz zbek będzie juz tylko rósł w gore ??

Gość gość
Najgorszy jest momen przebicia przynajmniej i nas,tak ze musisz nastawić się na to ze maluch może być bardzo marudny,wkładać wszystko do buzi,mieć gorączkę biegunkę albo...przejzie wszystko bez objawów:)czego życzę

Gość gość
moja córka ma już 15 zębów ( w tym wszystkie czwórki i jedną siódemkę !) ma 1,5 roku i NIGDY nie miała gorączki na zęby. Bolały ją dziąsła owszem, ale nie płakała, tylko tuliła się do maskotek, nie chciała przez pewien czas jeść też pokarmów stałych tylko samo mleko. Żadnej nocy nie zerwała przez ból, więc widocznie nie był on aż taki duży :) nastaw się na najgorsze ( ja się nastawiałam na totalną masakrę ), ale na pewno nie będzie tak źle :)

Gość gość
Od dawna pcha wszystko do buzi slini się jest marudna itd.. Tylko ciekawie mnie to czy jeśli wyczuwam w dziasle cos ostrego a jednocześnie nic nie widzę to najgorsze przed nami ?? Czy to co czuje pod palcem koronka juz się przebiła ??

Gość gość
Mój syn skończył już pół roku i nie ma żadnego zęba. Za to płacze w nocy już od dobrych 2 tygodni.