Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogoś, kto większość życia palił papierosy i żył bardzo długo?

Polecane posty

Gość gość

czy znacie kogoś, kto większość życia palił papierosy i żył bardzo długo?

Gość gość
Mój wujek od dziecka palił papierosy dzień w dzień on ma 66 lat jest na wykończeniu miesiąc temu wykryto mu raka płuc w zaawansowanym stadium które nie nadaje się do leczenia on jest już w hospicjum jedyne co mogą zrobić to morfinę podać bo za późno raka wykryli i jest w tak zaawansowanym stopniu że się nie da leczyć i może pożyje on z miesiąc dwa może trzy i do piachu dlatego nie warto palić i przebywać wśród osób palących

Gość prawictwo pospolite 152
palacze w zasadzie zyja 5 lat krócej , ale są wyjątki Niektózy dożywają 80 lat ..

Gość gość
mojego dziadka od zawsze pamiętam z petem w gębie, nieraz drugiego peta podpalał od pierwszego, nawet na łożu śmierci zapalił, dosłownie kilkanaście minut przed śmiercią kazał babci zapalić i podać mu papierosa, zaciągnął się ze trzy razy i odłożył, bo nie miał siły palić dalej, żył 87 lat i nie umarł wcale na chorobę płuc

Gość gość
Prawictwo pospolite masz racje srednio żyją 5 lat krócej jesli ich rak nie dopadnie mojego wujka jak pisałem powyżej dopadł rak i nie ma już dla niego ratunku może to też zależy od genów że jeden pali całe życie i nie ma raka a jeden pali i ma raka nie jestem lekarzem to nie wiem jak to jest

Gość gość
Jednego rak dopadnie a jednego nie nigdy nic nie wiadomo ja nie pale i nie chce palić zobaczcie sobie w Internecie jak wygląda rak płuc paskudnie ja bym tak nie chciał

Mój ojciec nigdy nie palił i umarł na raka mając 49 lat i też się nic nie dało zrobić. Mój dziadek palił przez 60 lat swojego życia, teraz ma 84 i jeszcze samochodem na wakacje jeździ.

Gość gość
do 12.12 zapewne każdy rak wygląda paskudnie

Gość gość
Męża dziadek palił przez kilkadziesiąt lat (nie pali od jakichś 15) i żyje do tej pory a ma 101 lat ;)

Gość gość
Dziadek pali od 12 r,z, a ma j****y 86 lat. Kaszle ale raka nie ma. Za to babcia ma raka. Nigdy nie zapalila ani jednego papierosa...

Gość gość
Brat mojej babci ma 76 lat.Pali od podstawowki.Nigdy nie byl powaznie chory,nie lezal w szpitalu,nadal jest w pelni sil,jezdzi na wakacje itp.Moja babcia nigdy nie palila a juz nie zyje.

Gość gość
Moja ciocia paliła jak smok, na stare lata (po 60tce) zwariowała i wylądowała w DPS, była w tak ciężkim stanie, że nawet nie kojarzyła ludzi, głupoty gadała, miała omamy. Ale nie wiem czy to od fajek.

Gość gość
Ingrid, zona poprzedniego krola Danii palila 40 papierosow dziennie a umarla w wieku 95-ciu lat. Jej corka, krolowa Danii pali tyle samo. Niedawno obchodzila swoje 75-urodziny. Dziadek mojej przyjaciolki palil nalogowo od 7-go roku zycia. Zginal w wypadku majac 95 lat. Mysle, ze najwiekszym naszym wrogiem jest stress a nie papierosy.

Gość gość
Lemmy Kilmister z Motorhead dożył 70-tki, a podobno od 11 roku życia palił 2-3 paczki dziennie i pił 0,7 na dzień. LEMMY W LICZBACH 1200 kobiet miał w życiu Lemmy 0 razy był żonaty 10 lat miał, gdy koledzy nadali mu pseudonim Lemmy 19,5 kilometra liczyłaby łączna długość ścieżek kokainy i amfetaminy, które zażył od rozpoczęcia kariery 28287, 5 paczki papierosów wypalił Lemmy od początku istnienia Motörhead 11515 butelek bourbona wypił w tym samym czasie

Gość gość
mój dziadek. Palił od 14 r.ż. przez całe swoje życie; skręty, Popularne itp. fajki. Najtańszy syf, bez filtra. Umarł ze starości w wieku lat 91. Za to drugi mój dziadek zmarł w wieku lat 55 na raka płuc. Również palił od nastolatka. Wnioski wyciągnij sam/a...

Gość gość
Dziadek palił,83 lata miał,gdy zmarł. Ale w jego rodzinie większość dozywala 90,a nawet 103 latek byl, 101. Także pewnie,gdyby nie palul,spokojnie 90by bylo.

Gość gość
nie wiem czy 63 lata to długo,może dla niektórych tak

Gość gość
Mój dziadek od dziecka palił. Zmarł mając 82 lata i palił do śmierci. Ale od fajek nie umarł. Zmarł na zapalenie płuc był silnie oszeziebiony. Jednemu zaszkodza fajki a innym nie. Różnie bywa.

Gość gość
A wiecie ze palenie może gorzej wpływać na ludzi którzy nie palą a całe życie przebywają w otoczeniu palacza. Xaluzmy dziadek pali i całe życie zdrowy a babcia nie i choruje na raka ( od dymu który całe życie wdychala przez dziadka który palił ) takim osobom dym osoierisiwy może gorzej zaszkodzić. Ale mało ludzi o tym wie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
moj dziadek palil od 15 roku zycia, jeszcze w wieku 70 lat palil paczke dziennie i 2 mocne kawy, zmarl w wieku 88lat, mial lekka smierc, zaslabl, udar i smierc na miejscu moj wujek natomiast zero palenia, 3 razy w tygodniu bieganie, dwa razy w tyg basen, pozywienie glownie ryby wolowina indyk kurczak, brazowe kasze ryz itd... w wieku 60 lat -rak trzustki!!! pol roku i go nie bylo:(

Gość gość
Mój dziadek umarł mając 97 lat, do ostatnich chwil był sprawny, którejś nocy poprostu upadł i potem zabrał się w przeciągu kilku dni. Palił jak smok, od zawsze pamiętam go z fajka, palił jakieś mocne bez filtra z lufka.

Najmniejszy czlowiwk swiata palil 2 paczki ruskiego Marlboro dziennie i pił litr wódki. Zmarł w wieku 40 lat

Gość gość
Moja prababcia paliła więcej niż paczkę dziennie, choć miała astmę i dożyła 90-tki.