Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweluss

Sex po ślubie

Polecane posty

Witam, dziewczyny czy poszły byście na to ? jak nie albo tak to dlaczego ? jak Wy to w ogóle widzicie, czemu niektórzy przywiązują do tego taką wagę

Nie zgodziłabym się bo ani nie jestem w stanie uprawiać seksu, ani nie jestem w stanie z kimś mieszkać, więc ślub odpada. A dlaczego to jest ważne dla ludzi? Bo są wierzący i chcą przestrzegać przykazań. Nie ma w tym nic dziwnego.

Gość gość
Ja uprawialam seks bez ślubu do tej pory. Zawsze w gumce. Raz bez zobowiązań. Ten był najlepszy. Teraz planuje zarzucić parol na pewnego faceta (nie jest bogaty ani cos,po prostu pasuje mi na męża) i nie zamierzam się z nim przespac, dopóki nie będzie ślubu. Po prostu nie chcę już w gumce. A z nie mężem nie zrobie tego bez zabezpieczenia.

Gość gość
Nie zamierzam czekać do ślubu, dlaczego? Bo wolę wiedzieć jaki ,,towar" kupuję. A jeśli partner okazałby się kompletną dupą wołową w seksie? I weź tu się męcz potem z takim. A życie seksualne jest ważne w związku.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona