Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polki lecą na muzułmanów?

Polecane posty

Gość gość

Wg niektórych muzułmanin jest lepszy jako partner życiowy niż Polak. Wy też tak uważacie?

Gość gość
Ich zasadą jest pracowanie na żonę i dzieci które siedzą w domach a kobietom taki układ pasuje.To jest główny powód a drugi jest taki że są dla nich atrakcyjni fizycznie.

Gość gość
bo jeszcze ich nieprzerobiły

Gość gość
Przerabiają i jakoś nie uciekają od nich.Zmieniają nawet wiarę.Im się podoba takie życie po prostu-lubią gdy facet trzyma je krótko i pracuje na rodzinę.

Gość gość
Część kobiet lubi być uległa i lubią być traktowane jak kur... i muzułmanie właśnie im do zapewniają.

Gość KociKot
Ja od wielu lat powtarzam Polkom, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie Polakom dziewczyny bo co te śmiecie mogą wam zaoferować oprócz szczerbatej mordy i cuchnącej japy. A taki Murzyn czy Arab, to zupełnie co innego ;) Ciała mają napięte, umięśnione, wyglądają po prostu jak Apollini, a i dzieci z nimi będą o wiele ładniejsze niż były by z polaczkami.

Gość gość
śmieciem to jest ten co pluje na własny kraj i rodaków, współczuję ci ze twój ojciec, dziadek i pradziadkowie byli śmieciami i nawet mi cię żal, że z takiej patologicznej rodziny pochodzisz :P

Gość gość
kociKot - kobito zadajesz się z bezzębnymi, cuchnącymi menelami to twój problem..Ja mam męża Polaka i jest jak Adonis. Nie zamienię go na żadnego muzułmanina ani innego śmierdziela :classic_cool:

Gość gość
Muzułmanie to wspaniali mężczyźni lepiej wychowani niż Polacy. Szanują kobiety, nigdy nie podnieśli by ręki na kobietę czy dzieci a Polacy to patole, jakieś prawiczki, maminsynki opiekujące się starymi schorowanymi rodzicami. Polacy to podróbki prawdziwych mężczyzn, których przykładem są Muzułmanie!

Gość PikiMiki
mieszkam w DE i widze, ze Europejki coraz bardziej glupieja. Wychodza za muzulmanow, zakladaja burki i zmieniaja religie. A ci ich adonisi-muzulmanie ru/ch/aja wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka. Znam takie historie z autopsji i z opowiadan. Normalnego muzulmanina trzeba ze swiaczka szukac. Ponadto chyba kwestia wygladu. Muzulamnie sa uwazani za przystojnych. Kiedys bylam na randce z sympatycznym chlopakiem. Nie byl zbyt przystojny, ale spokojny i mily. Kolezanka mnie wysmiala, ze za niski itp. Ona ma przystojnego faceta. Szkoda, ze egoista z niego.

Gość gość
kshatrya hahahahahahahahah. beka. wierzysz w to co piszesz?

Gość gość
śmiała deklaracja. tak, że aż się zaŚmiałaM

Gość PikiMiki
jaka lewacka propaganda? Kobiety same z siebie sie z nimi wiaza. Wszystko przebiega tak jak w zwiazku z europejczykiem: poznanie sie, randki itp. Tylko, ze muzulmanie sa bardziej przekonywujacy niz nasi. Potrafia dobrze manipulowac. W mojej poprzedniej pracy osoba osiagajaca najlepsze wyniki w negocjacjach z dostawcami byl turek. Kolezanka pracowala w jakims call center i z z biegiem czasu zaczeto przyjmowac tylko turkow, gdyz tylko on potrafili wcisnac klientowi nawet najwieksze gowno.

Gość PikiMiki
wlasnie nie tylko tepe lampucery. Poznalam kiedys pare:ona z Norwegii, on z Maroka. Ona pochodzila z bogatej rodziny,wyksztalcona, rodzice mieli wlasna dzialalnosc gospodarcza. On biedny student. Zrobil jej dziecko. Rodzice ja utrzymywali, a on szukal przygod, gdyz zycie rodzinne go nudzilo. Pomimo wszystko ona chciala z nim byc, poslubic, miec 2 dziecko. Do tej pory sie zastanawiam co ona ma w glowie.

Gość gość
przede wszystkim dlatego, że istnieje niemal pewność, że są obrzezani, a obrzezany facet, to nie tylko lepsze walory estetyczne... taki sprzęt lepiej się sprawuje i wiem co mówię:) bo miałam polaka obrzezanego

Gość gość
Kobiety pragną muslimów :( Musimy My polscy mężczyźni chodzić do nich na lekcje tego jak należy traktować kobiety! Kursy PUA wysiadają przy tym

Gość gość
gość dziś Dasz się poniżać za obrzezanego penisa?

Gość gość
Nie wiem jak gdzie indziej ale u nas Polki wiążące się z Muslinami to przeważnie grube lochy których żaden Polak ani Angol nie chce. Kozojebcom za to wszystko jedno byle biała.

Gość gość
moze i leca takie ,ktore nie uzywaja rozumu i nie wiedza co ich z takim facetem czeka :(

Gość PikiMiki
nie wiem czy jej starzy byli lewakami. Wydaje mi sie, ze ona chciala miec faceta za wszelka cene. Nie wazne, ze zdradza. Wazne, ze jest. A co najciekawsze ona bala sie zostawiac z nim dziecka. Miala obawy,ze moze porwac corke i zabrac do Maroko. Wiec dziewczyna nie byla do konca otumaniona propaganda. Raczej zyla w wlasnym swiecie iluzji.

Gość gość
Kshatrya dziś 16:10 - Co ty bredzisz? Wystarczy chodzić z podwiniętym napletkiem - efekt ten sam... Obrzezanie fiuta nie zmieni, poza tym, że syf nie będzie się zbierał w takim stopniu... v Oj zmienia, zmienia, chyba że uprawiałeś seks z obrzezanym facetem, to przepraszam...

Gość bella  86
Nie generalizować, nie wszystkie Polki lecą na arabów. Nawet można powiedzieć, takich, które lubią muzułmaninów jest znacznie mniej niż tych, które na takiego nawet by nie spojrzały. Nie wspominając o mnie, większość kobiet, które znam wręcz czułyby wstręt, gdyby miały z nimi uprawiać seks.

Gość PikiMiki
Ja tez nie jestem zainteresowana muzulmanami. Oni chyba tez mna nie:))))))))))) Raczej baaaaaaaardzo zadko ktorys do mnie podchodzi na imprezie. Do mocih kolezanek tez nie podchodza:) A prawie co sobote jestesmy na imprezie i zawsze kogos poznamy. Zazwyczaj Niemcy do nas podchodza.

Gość gość
Nie wiem jakie leca , mnie zaden nie zainteresuje

Gość gość
Jakby nie ,,lewaki''' w Norwegii to ropa i gaz i zyski byłby w rękach 3% społeczeństwa. Reszta mogłaby w ryby łowić najwyżej i pracować z minimalną pensję. Opowiadanie o,, lewakach'' w Niemczech, Holandii , Szwecji albo Norwegii brzmi śmiesznie w Polsce. Ilu Polaków wyjechało do państw gdzie rządzą lewaki i korzysta chętnie ze wszystkich przysługujących swiadczen socjalnych. W Norwegii jak otrzymywali zasiłki dla bezrobotnych to wracali do Polski, a pieniądze im płacili. Na szczęście teraz muszą pozostawać w Norwegii.

Gość gość
moim skromnym zdaniem, chodzi o ich penisy

Gość gość
zycie to nie tylko penis , jeszcze im sie tego penisa odechce :D

Gość gość
ale ich penisy inaczej wygladaja - sa ladniejsze, schludniejsze i nie chodzi o wielkość

Gość gość
to iluzja leniwyh nastolatek: - nie będą mogły (czyli też musiały) wychodzić z domu - nie będą mogły ( czyl też musiały ) pracować - będą miały roochańsko groupowe ...niby fajnie

Gość gość
A może najprostsza na świecie odpowiedź... po prostu się zakochały!!! Miłość nie wybiera kraju, koloru skóry czy religii.