Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rwa Kulszowa

Polecane posty

Gość gość

Moją mamę dorwała rwa kulszowa jak się tego skutecznie wyleczyć ?Ból jest okropny ,aż wyje z bólu leki które wypisała lekarz nie pomagają ,Obecnie czekamy na wynik odcinka lędźwiowego, i wtedy z wynikiem ponownie do lekarza .Czy rwa kulszowa może być od przeziębienia lub grypy, mama ostatnio była trochę chora czy to mogła się pojawić od tego przeziębienia mogło uszkodzić jakiś nerw i to wywołało tą rwę kulszową ? Czy ktoś z was cierpiał na rwę kulszową proszę niech się wypowie czy zastrzyki pomogą czy jest to we pełni wyleczalne ,czy to prawda że rwa kulszowa lubi wracać ? Mamę strasznie boli noga tzn kość od góry w dół aż po same palce łącznie z pośladkami, no nie wiem co robić dzień dzień wyje z bólu a w nocy z podwójną siła proszę o jakieś rady zwłaszcza osoby które miały to samo .

Gość gość
poszukaj w internecie, informacji jest dużo :)

Gość gość
To chyba jakas epidemia z ta rwa kulszowa :P Ja i moja matka dostalysmy w piątek a mój brat dziś :( Wspolczuje Twojej mamie , swoim krewnym i sama sobie bo wiem jaki to bol. Nawet gorszy od tego porodowego. Ja na razie leze w lozku ale w pon ide do lekarza.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Mnie juz trzyma piaty dzien wiec jest juz o niebo lepiej niz w pierwszych dwoch dniach. Mozna sobie ulzyc dobraniem w miare wygodnej pozycji, zazywac srodki przeciwzapalne no i ja mam naklejony plaster. Rwa to paskudny bol i niestety w moim przypadku powracajacy co jakis czas a teraz to faktycznie jakas epidemia.

Gość gość
Jaki plaster masz naklejony ? jakie on ma działanie czy można go kupić bez recepty i ile on kosztuje, czy faktycznie chociaż trochę przynosi ulgę ?

Gość gość
Kupisz w kazdej aptece bez recepty. Plaster opokan jest rozgrzewajaco- przeciwbolowy, wczesniej mialam sam rozgrzewajacy ale bardzo mnie pieklo i po jednym dniu odkleilam. Rozne sa plastry w aptece ale jak mama jeszcze nie naklejala to nie kupuj tego pieprzowo- gorczycowego tylko jakis typu opokan. Lec do apteki i kupisz bez problemu.