Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kolega

Polecane posty

Gość gość

Kolegę spotkałam na wakacjach w sklepie, tuż po takim spotkaniu przydzielającym uczniów do poszczególnych klas. Być moze mnie widział, ale ja go nie widziałam. W ogóle sie nie znaliśmy. Po tym spotkaniu poszłam do sklepu. W centrum miasta, ale dość mały. Stałam przy kasie, mijał mnie, zwolnił, popatrzył prosto w oczy i uśmiechnął sie. Teraz chodzimy do tej samej klasy. Na początku sie śmiał, robił sobie jaja, ale potem mu przeszło. Potrafi sie na mnie spojrzeć kilkanaście razy na jednej lekcji, a kiedy rownież na niego patrzę, odwraca sie. Czasem pogadamy na matmie, śmiejemy sie kiedy pani powie ze jedno z drugim robi sobie heheszki. Koleś zaczął tez używać hmm, znaków. Takich, które wypisują po internetach w artykułach o oznakach, ze sie komuś podobam - w stylu przychylanie sie w trakcie rozmowy, siadanie w pobliżu mnie itd. Sporo tego. Ale bez kontaktów fizycznych. Na początku nie ruszało mnie to, ale teraz cos sie ze mną stało. Cały czas o tym myśle, wyobrażam sobie wspólne spotkania, gdzie moglibyśmy pójść itd. Tylko ze on jest bardzo nieśmiały i sam raczej pierwszy nie podejdzie, a nie chce tego tak skończyć. Czy to możliwe, ze spodobałam mu sie i jak dalej z nim postępować?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować