Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaa

Jak przestać się wyżywać na chłopaku?

Polecane posty

Gość magdaaaaaa

Denerwują mnie tak naprawdę błahostki - np. facet powie coś w nie własciwym czasie, facet pod domem mi oponami zacznie piszczeć itp... nie wspomne jak ktoś mnie juz wcześniej wkurzy to dopiero dostaje szału i choć nie chce to i tak go obraże, coś powiem głupiego... jestesmy razem ok 2 lata , wczesniej az tak nerwowa nie byłam..co zrobić by przestać się irytowac byle czym?

Gość gość
Bierz głębokie oddechy i policz do trzech, zanim zaraz wybuchniesz. Pielęgnuj związek. Zazdroszczę ci, bo sama sie zakochałam i on chyba tez, tylko nie wiem jak mu powiedziec... Ciesz sie, ze w ogóle masz kogoś takiego, bo ja np nie i nie cieszę sie z tego powodu, a chyba jesteś z nim rownież dla konkretnych powodów, gdyby nie był tym jedynym chyba byś go nie chciała.

chcialabys,zeby On traktowal Cie podobnie?Jesli nie umiesz panowac na soba,to pomysl moze o tym,ze nastepny raz moze byc Twoim ostatnim razem;-P

Gość gość
Nie leczona tarczyca moze sie tutaj klaniac. Moja corka byla nie do zniesienia zanim okazalo sie ze ma chora tarczyce.