Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robić sobie operacje powiekszenia biustu czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

uzbieralam 20 tys. starczyloby , tylko nie wiem czy ta inwenstycja jest tego warta? co sadzicie o kobietach ze sztucznym biustem? lepszy duzy sztuczny czy naturalny mały?

Gość gość
to zalezy. Jaki masz biust, jaki chcesz mieć, ile masz lat, czy byłaś w ciąży/karmiłaś, czy planujesz itd.

Gość gość
up

Gość gość
pokaz cyce zobaczymy co ci tam bozia dala:-)

Gość gość
bozia ? chyba mam w genach ;p oddala nie wiele, sama ma wieksze.. ;o

Gość gość
Ja mam mały biust, i chwałę sobie., a jestem 50+. Pewnie jesteś młoda, ale po 40-50, duży biust obwisa, sztuczny też, bo skóra się wyciąga . Masz zachciankę, kompleksy, jaki powód takiego ryzyka na swoim ciele i zdrowiu? Zrób, co chcesz, to twoje ciało. Mając taką sumkę zrobiłabym wiele innych rzeczy, ale na pewno nie cyrki, za przeproszeniem. Zęby, cera, o to bym bardziej zadbała, nowy język obcy, podróż do Portugalii, akurat tam nie byłam...

Gość gość
Ja mam mały biust, i chwałę sobie., a jestem 50+. Pewnie jesteś młoda, ale po 40-50, duży biust obwisa, sztuczny też, bo skóra się wyciąga . Masz zachciankę, kompleksy, jaki powód takiego ryzyka na swoim ciele i zdrowiu? Zrób, co chcesz, to twoje ciało. Mając taką sumkę zrobiłabym wiele innych rzeczy, ale na pewno nie cycki, za przeproszeniem. Zęby, cera, o to bym bardziej zadbała, nowy język obcy, podróż do Portugalii, akurat tam nie byłam...

nie no kremy na bank nie powiększają biustu! nie ma co się łudzić - tak na prawdę efekt tylko jest przy implantach...;)