Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma rek

KOMU SYPIE SIĘ MAŁŹEŃSTWO

Polecane posty

Gość gość
W sypialni? Mnie nigdy głowa nie bolała. Doszło do tego, ze w ciagu roku, seks był około 6 razy. Rowniez znalazł sobie pocieszycielke.

Gość Ma rek
To też skromniutko....ech..czasami to żyć się nie chce...

Gość gość
Marku możesz być jeszcze szczęśliwy, ja mam 22 lata i może ze mną..

Gość Ma rek
Nigdy jej nie zdradziłem, ba jest moją pierwszą i jedyną...a muszę zachowywać się teraz jak nastolatek....:(

Gość gość
Rozmawiasz z nia o tym? Moze postaraj sie wzbudzić w niej namiętność na nowo? Czasami kobiety czekają az mezczyzna domyśli sie, czego one pragną. Tak sie nie da. Moze jakis spontan, wyjazd? Kwiaty z zaskoczenia, liścik romantyczny lub SMS. Wspólna kawa, kolacja?

Gość Ma rek
Gość 19.37 Nie mogę!... Szczęśliwy to ja mogę być tylko w tym małżeństwie i zrobię wszystko, żeby go uratować! Trzymajcie kciuki!

Gość gość
Powodzenia!

Gość gość
Rożne sa kobiety. Każda lubi cos innego. Trudno cos doradzić. Dla mnie liczy sie kazdy gest nawet ten malutki bo wiem, ze nie umiał pajac inaczej juz nie wspomnę o powiedzeniu czegos. Moze ona nie czuje sie atrakcyjna dla Ciebie? Jest duzo możliwości i mozna tak gdybac sobie. Rozmowa to podstawa.

Gość Ma rek
Przygotowuję właśnie okazałą kolację...Może doceni...

Gość Ma rek
A jeśli chodzi o rozmowę to potrafimy teraz gadać po kilka godzin...tyle że zwykle znów kończy się to kłótnią...:(

Gość gość
Trzymam kciuki i zycze powodzenia:-))

Gość Ma rek
Dziękuję wszystkim i także wspieram!♡

Gość gość
Ratuj jak jeszcze nie jest za późno! Ja też żyję jak nastolatka, jeśli o łóżko chodzi! Nie jesteś sam!

Gość gość
Mnie sie sypie moje zycie choc malzenstwo mam udane to wczoraj dostalam wezwanie do szpitala, przyslano mi wraz z nim winik badanja histo po abrazji ktora mialam w listopadzie. Wynik po lacinie ale dzisiaj to nie problem z interpretacja, mam stan przedrakowy. Chyba nie wiecie co w zyciu wazne i wazniejsze oraz jak bardzo potrzebuje sie blisliej osoby. Zastanowcie sie dziesiec razy zanim podejmiecie tak radykalny krok o rozstaniu. Nikt z nas nie zna dnia ani godziny w ktorej nadejdzie lub wydarzy sie osobista tragedia zyciowa! Pomyslcie nad soba troche!

Gość gość
Święte słowa!

Gość Ma rek
Kolacja była bardzo udana. Tyle że dzisiaj rano powiedziała mi, że w kinie była nie z koleżanką a z kolegą. Taka malutka różnica.....:(

Gość gość
Zartujesz prawda?

Gość gość
O piertole, sie porobiło. Powiedz, ze żartujesz?

Gość Ma rek
Niestety, to nie żart. Facet to co prawda nasz wspólny znajomy, porządny gość i nie podejrzewam go o nic, ale dlaczego mnie okłamała?:( Fakt, przyjaźnią się od czasów szkolnych, często pyta go o radę i bierze jego zdanie pod uwagę...(częściej nawet niż moje) ale gdyby mi powiedziała źe idzie z nim to nie byłoby problemu! A tak....wątpliwości.

Gość Ma rek
Do Nemneza... Kochana , powiedz mi w jakim celu poważny 40-latek wymyślałby sobie takie historyjki?! Ciężko na duszy, chciałem pogadać z osobami w podobnej sytuacji, posłuchać rad.Nie zależy mi na tym czy ktoś w to wierzy czy nie...Ale nie mam się przed kim wygadać! Po prostu... Marek to nie jest moje prawdziwe imię, tak na marginesie.

ciezko sie tu juz zorientowac,co jest fikcja,a co prawda:-O,z doswiadczenia wiem,ze faceci raczej nie przesiaduja na forach i wylewaja zale,pomijam tu tych gimnazjalistow,ktorym sie zwyczajnie nudzi i rozum nie jest jeszcze w pelni aktywny:DOczywiscie,ze mam tu spory dystans do tematow:-)dodam tez tylko,ze dojrzalosc czasem tu nie ma nic wspolnego z rozumem:Dtakie moje spostrzezenia,niekoniecznie trafne co do Twojej osoby:)

Gość gość
Kochanki zakładają też chore prowokacje

Gość gośćkobietta
Mam 46 lat. Malzenswo mi sie posypalo po ponad 20 latach. Nie bylo zdrady,ale teraz juz wiem ,ze bywaja rzeczy gorsze. Moj maz mnie zostawil,wyprowadzil sie...a po kilku miesiacach wrocil. Ale..teraz zyjemy obok siebie,nie ma mowy o bliskosci. We mnie nie ma juz checi ,zyje jak wolna osoba. Nie ma klotni,awantur,jest obojetnosc..z mojej strony tylko. Mam wspolokatora,tak go nazywam.

Gość gość
Najgorsza taka obojętność! Strasznie to męczy!